Zanni, declarații surprinzătoare despre Survivor România: „Este doar o mască pe care mulți o poartă”

Zannidache Edmond Hubert, sau Zanni, cum este cunoscut publicului, este cel care a câștigat Survivor România 2021.

Zanni, declarații surprinzătoare despre Survivor România: "Este doar o mască pe care mulți o poartă"

Zannidache Edmond Hubert, sau Zanni, cum este cunoscut publicului, este cel care a câștigat Survivor România 2021, celebrul show care s-a desfășurat în Republica Dominicană și a fost difuzat pe Kanal D. El a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar după mai bine de șase luni intense și pline de provocări în competiție, a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Publicul l-a ales, prin intermediul voturilor, pe Zanni drept câștigătorul competiției.

Survivor România 2022 a început pe 16 ianuarie la Pro TV și încă de la prima ediție s-a bucurat de un succes neașteptat. În afara celor prezentate la TV, fanii au o extra surpriză, căci pe VOYO îi așteaptă o emisiune specială, intitulată Survivor: Extrashow, care este prezentată de Zanni, câștigătorul Survivor România 2021.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, Zanni a făcut despre experienția lui din show-ul „Survivor România” și despre ce crede el că se va întâmpla cu Faimoșii și Războinicii care au ajuns recent în Republica Dominicană și au intrat deja în competiție.

„E mult spus dușmani, dar sunt sigur că nu vor înțelege cu ușurință că formatul emisiunii este de așa natură încât să vrei să rămâi TU ultimul. TU te pui pe primul loc. TU. Nu altcineva.

Prietenia asta și „Hai să fim o echipă” este doar o iluzie și, mai exact, este doar o mască pe care mulți o poartă, crezând că este greșit să-ți asumi faptul că îți dorești să rămâi tu ultimul, ceea ce înseamnă că vrei să-i elimini pe toți, chiar și pe cei din echipa ta. Dorința asta este esențială pentru ultimul rămas, iar dorința asta, cel mai probabil, fără să vrei, elimină orice sentiment de prietenie”, a declarat Zanni pentru Pro TV.

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV, și anume: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Din echipa RĂZBOINICILOR fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Citește și:
Care este cel mai mare defect al lui Măruță? Prezentatorul a mărturisit, fără modestie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people