CRBL face primele declarații despre participarea la Survivor România 2022: „Nu-mi place să pierd”

CRBL a făcut primele declarații despre participarea la Survivor România 2022. Ce a mărturisit artistul despre această competiție?

CRBL face primele declarații despre participarea la Survivor România 2022: „Nu-mi place să pierd”

Eduard Mihail Andreianu sau CRBL, așa cum este cunoscut publicului larg, va participa la Survivor România 2022. Artistul va face parte din echipa Faimoșilor și a făcut primele declarații despre această nouă provocare din viața lui.

„Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!”, a declarat CRBL în cadrul emisiunii „La Măruță.”

De asemenea, într-o serie de Instastories, CRBL le-a povestit fanilor lui care sunt așteptările pe care le are de la această competiție, dar și de la colegii lui de la Survivor România 2022. 

„Încă o provocare pe care nu aveam cum să o ratez. Sper să fiți alături de mine. Am să încerc să nu dezamăgesc. Vreau să adun foarte multe amintiri frumoase că sunt de fapt unice, dar vreau să le fac frumoase. Vreau să întâlnesc fair-play-ul, sper ca toată lumea să aibă 7 ani de acasă. Îi salut pe războinici, nu îi cunosc, dar îi salut și le urez baftă. Și bineînțeles, faimoșilor, avem treabă. Nu știu dacă am ales bine, dar ăsta sunt după cum mă știți. O să fie greu, dar o să fie și frumos. Deocamdată nu mă antrenez, mă bucur de sărbători”, a povestit CRBL pe Instagram. 

Marți, 14 decembrie, au fost anunțate în cadrul emisiunii „La Măruță” vedetele care vor face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, competiție care se va desfășura în Republica Dominicană.

După cum știm deja, din echipa Faimoșilor fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV. Cele 12 vedete din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Fanii competiției Survivor România așteaptă cu nerăbdare un nou sezon din show-ul care a cucerit deja publicul din întreaga lume. Atât concurenții din echipa Faimoșilor, cât și cei din echipa Războinicilor vor avea parte de provocări pentru a obține imunitate și avantaje. Fiecare echipă are 12 membri, iar aceștia se vor lupta pentru a câștiga titlul cel mare, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. 

Anunțul că PRO TV a achiziționat formatul SURVIVOR de la compania-mamă Acun Media, cea care până acum a colaborat cu Kanal D, a luat prin surprindere pe toată lumea. Competiția care a cucerit publicul din întreaga lume se mută la PRO TV cu tot cu prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel

Citește și:
Gina Pistol face primele declarații despre al doilea copil: „Să ne bucurăm de micuță'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people