CRBL, noi mărturisiri despre viața în Spania: „Am descoperit o altă lume”

CRBL a revenit în România pentru o perioadă scurtă și a vorbit despre cum i s-a schimbat de când a decis să se mute în Spania cu familia.

CRBL, noi mărturisiri despre viața în Spania: "Am descoperit o altă lume"

Din luna septembrie a anului 2020, CRBL s-a mutat în Spania alături de soția lui și fiica lor, Alessia. Această decizie i-a luat prin surprindere pe fanii artistului. 

CRBL a revenit în România, însă pentru o perioadă scurtă. Artistul a vorbit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV despre cum arată acum viața lui, de când s-a mutat în Spania împreună cu familia lui. CRBL susține că încă îi este greu să îi înțeleagă pe spanioli și a dezvăluit și care este motivul.

„Am descoperit o altă lume, o altă Spania, cu bune și cu rele. (…) Și noi am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm orice pas pe care îl facem. Încă îmi e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat. Românul rezolvă orice situație.”

CRBL a vorbit și despre cât costă chiriile în Marbella, acolo unde locuiește el alături de soția și fiica lor. 

„În Marbella sunt chirii decente, apartamente de la 500-700-1000 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dormitorul este o debara. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună.”

CRBL a mărturisit că în continuare este preocupat de muzică, dar este interesat și de alte domenii, precum NTF și blockchain. 

„Scriu, fac muzică în continuare. Dar nu toată muzica trebuie să ajungă la televizor sau la radio, este muzica mea, stă acolo în online. Separat de treaba asta, sunt de mult timp implicat în treaba asta cu blockchain, NTF și tot ce ține tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România, cu NTF foarte mișto de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că blockchain-ul o să fie o formă nouă de Internet în viitor.”

CRBL a povestit că are mulți prieteni în Spania. Artistul a lăudat-o pe fiica lui, Alessia, care s-a adaptat extrem de repede cu viața într-o țară străină.

„Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo la o liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat (…) Alessia merge la o școală britanică. Pe primul loc este mereu școala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte ușor, este deja celebră la ea în școală. A fost desemnată să iasă în față la toată școală să fie public speaker. Vorbește spaniolă mai bine ca mine”, a declarat CRBL în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Citește și:
Ce dorință a avut Vladimir Drăghia când i-a fost frică de moarte?

Foto: Arhiva ELLE

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Spania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people