Ce dorință a avut Vladimir Drăghia când i-a fost frică de moarte?

Vladimir Drăghia a făcut o mărturisire cel puțin neașteptată în social media. "Ultima dată când m-am gândit serios la moarte a fost acum doi ani", a spus vedeta.

Ce dorință a avut Vladimir Drăghia când i-a fost frică de moarte?

Vladimir Drăghia s-ar putea considera, la vârsta de 35 de ani, un om împlinit. Dincolo de carieră (Drăghia este actor, prezentator de televiziune, scriitor, și fost sportiv de performanță), are o relație de lungă durată cu Alice Cavaleru, din care a rezultat fiica lor adorabilă, pe Alaia Zora.

Recent, însă, Vladimir Drăghia a atras atenția către un aspect al vieții sale pe care nu îl considera împlinit până nu demult. Printr-un mesaj postat pe conturile sale de pe Facebook și pe Instagram, vedeta a făcut o confesiune neașteptată despre lucrul de care și-a dat seama că îi lipsește, atunci când i-a fost realmente frică de moarte.

„Nu știu dacă am mai povestit asta, dar de la o vârstă nici nu mai contează dacă te repeți. Cine te place te acceptă așa cum ești. Ultima dată când m-am gândit serios la moarte a fost acum doi ani, după un cutremur care ne prinsese în Asia, pe o insulă mică tare, amenințată, bineînțeles, și de tsunami. Ei, și gândindu-mă eu serios la moarte, mi-am dat seama că cel mai mare regret al meu, dacă aș fi murit atunci, ar fi fost că n-am avut câine. Poate pare puțin, poate pare stupid, dar acum, la doi ani de când am câine, îmi dau seama că aveam dreptate. Aș fi murit destul de sărac, destul de netrăit.”, a declarat Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au adoptat atunci un câine care le completează familia și alături de care sunt foarte fericiți, mai cu seamă că și Zora, fiica lui, se bucură din plin de energia și dragostea patrupedului. De atunci, ei promovează deseori evenimentele de adopții de animale care se organizează în București.

În prezent, Vladimir Drăghia și Grațiela Teohari Duban prezintă emisiunea „Deștepți cu banii”, la Kanal D, un quiz show cu întrebări din domeniul financiar ce își propune să le ofere telespectatorilor sfaturi, idei utile și ușor de aplicat în viața de zi cu zi.

Citește și:
Irina Deaconescu și Cristian Manea vor fi din nou părinți. Fotografiile adorabile cu care au făcut anunțul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people