Cu ce se ocupă azi CRBL după ce s-a mutat în Spania cu familia lui: „Mă provoacă lucrurile noi”

În urmă cu un an, CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a luat decizia de a se muta în Spania împreună cu soția și fetița lui.

Cu ce se ocupă azi CRBL după ce s-a mutat în Spania cu familia lui: "Mă provoacă lucrurile noi"

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele CRBL, s-a mutat în Spania alături de soția lui și fiica lor în septembrie 2020. Cântărețul a preferat să nu mai apară în lumina reflectoarelor, iar ocupația pe care o are acum i-a surprins pe fanii lui.

CRBL a povestit în direct, în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D că în aceste zile se află în Dubai pentru un proiect la care lucrează în prezent. Mai exact, el și cu un prieten vor face un NFT educațional. „M-a interesat subiectul ăsta cu blockchain și mai nou discuțiile se duc în direcția NFT-urilor. NFT este non-fungible token, nu e o criptomonedă. E o chestie, un desen, o creație unicat pe care o poți vinde. Eu cu un bun prieten facem primul NFT educațional și urmează să îl lansăm, de aia suntem la Dubai.”

CRBL a mărturisit că întotdeauna s-a preocupat să fie la curent cu tot ceea ce apare nou, așa că același lucru a făcut acum, fiind tot mai interesat de NFT. „Cei care sunt implicați în blockchain știu despre ce este vorba. Ne educăm cu toții. Învățăm unii de la alții. Sunt genul care mă provoacă lucrurile noi. Tot ce apare nou, trebuie să știu și eu despre ce este vorba. Și așa m-am apropiat de criptomonezi, blockchain am încercat să îl înțeleg, acum NFT să îl dezvoltăm tot pe baza blockchain cumva. Eu în paralel cu muzica și kendama, mai făceam și astfel de lucruri acum ceva ani. Totul se dezvoltă cu o viteză incredibilă și trebuie ținut pasul cu prezentul și viitorul că asta ne așteaptă.”

De asemenea, CRBL a încercat să îi explice lui Teo Trandafir ce presupune un NFT. „Noi doi acum facem un desen. Ăla este singur unicat în lume. Îl punem la vânzare pe o platformă de NFT-uri și cineva o să plătească niște criptomonezi să îl cumpere. Acela devine deținătorul originalului, dar el la rândul lui poate să îl vândă cu altă sumă de bani și tot așa. Noi doi vom încasa bani indiferent de câți proprietari vor fi de acum încolo. Sunt mai multe variante de NFT-uri.”

În aceeași emisiune, CRBL a vorbit și despre soția lui, Elena, dar și despre fiica lor, Alessia. „Elena e foarte bine, s-a apucat și ea de niște proiecte creative, handmade. Iar Alessia e la școală, continuă școala britanică. E deja populară în școala ei. A luat locul 1 pe școală la public speaking, a ieșit să vorbească cu toată școala”, a povestit CRBL la „Teo Show.”

Non-fungible token sau NFT există încă din anul 2014, iar în ultima vreme a ajuns să fie o modalitate tot mai des întâlnită când vine vorba de a cumpăra și a vinde opere de artă digitală. Un NFT este un activ digital care reprezintă un obiect din lumea reală, cum ar fi din artă, muzică, videoclipuri, jocuri și nu numai. Este cumpărat și vândut online și în general este construit folosind același tip de programare ca o criptomonedă, potrivit Forbes.

În ceea ce privește blockchain, este un sistem de înregistrare a informațiilor într-un mod care face dificilă sau imposibilă schimbarea sau piratarea sistemului.

Citește și:
Fiul lui Sorin Bontea își face tatăl mândru: a devenit campion

Foto: Instagram

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Spania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people