Fiul lui Sorin Bontea își face tatăl mândru: a devenit campion

Iulian, fiul lui Sorin Bontea, face de multă vreme sport de performanță. Acum în vârstă de 24 de ani, tânărul a devenit campion la raliuri.

Fiul lui Sorin Bontea își face tatăl mândru: a devenit campion

Fiul lui Sorin Bontea, celebrul chef care a făcut parte din juriul emisiunii difuzate de Antena 1 Chefi la cuțite, a devenit campion național la raliuri. În vârstă de 24 de ani, Iulian Bontea practică de multă vreme sportul, iar acum are motive să celebreze. Tânărul câștigă curse și recent a devenit campion național. Tatăl său a postat pe conturile sale de pe rețelele sociale imagini de la cea mai recentă victorie.

Fiul lui Sorin Bontea este acum campion național la clasa Logan, iar o imagine postată pe Instagram de cunoscutul chef îi surprinde din plin mândria paternă. „Weekend-ul trecut Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!”, a scris Bontea în descrierea imaginilor cu fiul campion. Cu câteva luni în urmă, Iulian fusese desemnat campion la clasa A1, în Campionatul Român de Anduranță.

Iulian Bontea, fiul lui Sorin Bontea, a practicat diverse sporturi, precum karting și box, iar din această postură a și participat, cu doi ani în urmă, la o competiție intitulată „Cupa Prieteniei”, un proiect amplu care urmărea să facă boxul accesibil și pentru cei în scaune rulante sau cu deficiențe de vedere.

Nu doar fiul îi aduce bucurii celebrului chef devenit foarte popular în urma câștigării competiției Asia Express. Și fiica sa, Miruna, de 19 ani, începe să-și arate talentele – moștenite, se pare, chiar de la tatăl său. „Miruna este specialistă în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, declara chef-ul.

Citește și:
Adda vorbește despre un moment complicat din viața sa: „îmi era frică să nu mă sufoc'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people