Adda vorbește despre un moment complicat din viața sa: „îmi era frică să nu mă sufoc”

Adda vorbește încă o dată despre problemele sale de sănătate și despre fricile pe care le-a dobândit de când a fost diagnosticată.

Adda vorbește despre un moment complicat din viața sa: „îmi era frică să nu mă sufoc”

Adda vorbește, înainte de lansarea unei noi piese, despre problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme și despre fricile pe care i le-au declanșat aceste probleme. Artista le-a explicat fanilor despre ce este vorba în cea mai recentă piesă a sa, ‘Să nu-mi iei trandafiri’, care conține un mesaj pentru partenerul său de viață, Cătălin Rizea, un semn de recunoștință pentru modul în care acesta i-a fost alături de-a lungul unei perioade complicate.

Acum, Adda vorbește despre partenerul ei și despre codurile care se formează între două persoane care conviețuiesc, împărtășind și momentele vesele, și pe cele dificile. „De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă de-a mea. Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl deslușească, iar pentru ceilalți rămâne un mister. Asta este semnătură mea. De dată asta nu pot să o fac. ‘Să nu-mi iei trandafiri’ e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesă, fiecare cuvânt e pentru ‘iubire’ al meu.”

„Acum un an de zile, viață mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima.”, a scris Adda, pe Instagram. Este vorba despre diagnosticarea cu dermografism, despre care Adda vorbește încă de când a fost nevoită să se interneze, în urma unei crize. Aceasta este o afecțiune de tip alergic care poate declanșa simptome de la prurit, până la edeme.

„A fost o perioada de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viață mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masă din sufragerie era o vaza cu trandafiri.”, a mai spus vedeta.

Adda vorbește în continuare despre susținerea pe care a primit-o de la partener: „Cătălin obișnuiește să-mi ia flori mereu. Am început să scriu și să îmi descarc sufletul, cu frică în inima că, dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri. I-am mărturisit că nu-mi plac, nu o făcusem până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Și l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de câmp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Așa cum sunt și eu. O nebună visătoare, care își dorește să lase ceva în urmă, prin muzică, pentru veșnicie.”

Citește și:
Premiera House of Gucci: Lady Gaga, Mădălina Ghenea și Salma Hayek strălucesc la Londra

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people