Adda vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

Cântăreața Adda a făcut o serie de dezvăluiri privind afecțiunea de care suferă de patru luni și schimbările prin care a trecut de atunci.

Adda vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

Adda a vorbit cu sinceritare pe rețelele de socializare despre afecțiunea de care suferă. Artista în vârstă de 28 de ani a mărturisit că de patru luni suferă de dermografism, fiind cea mai comună formă de urticarie fizică.

Adda a publicat pe Instagram o fotografie prin care le arată urmăritorilor săi cu ce anume se confruntă de patru luni, de când a aflat că are dermografism, o afecțiune destul de rară de piele, care mai este întâlnită și sub denumirea de urticarie dermatografică. „4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viață. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria „care știe leacul suprem.”

Artista a mărturisit că inițial și ea s-a ascuns, însă a decis să nu mai facă asta și să accepte tot ceea ce trăiește, normalizând discursul privind această boală. „Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune! Trebuie să ai mereu grijă să porți haine moi și largi, să nu te lovești, să nu te zgârii. Pentru că, dacă te atingi un pic, efectiv îți apar desene pe piele. Uneori apar și când nu faci nimic. Eu, de exemplu, așa m-am trezit azi.”

Adda a ținut să le transmită un mesaj special și celor care trec printr-o experiență similară cu a ei, încurajându-i să fie asumați și să își iubească pielea așa cum este. „Dragii mei, cei din aceiași barcă cu mine, hai să ne iubim fiecare detaliu de pe piele, să fim asumați și să nu ne mai ascundem. Să vedem partea bună – corpul nostru arată ca o operă de artă!”, a scris Adda pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)


Citește și:
Meghan Trainor și soțul ei, Daryl Sabara, au devenit părinți pentru prima dată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people