În ce relații au rămas Zarug și Natanticu după rivalitatea din Asia Express: „Păreai foarte alunecos”

În ce relații au rămas Zarug și Natanticu după rivalitatea din Asia Express: „Păreai foarte alunecos”

În timp ce Cosmin și Eliza Natanticu continuă să treacă prin probe de foc în Iordania, cea de-a treia destinație a concursului Asia Express, Zarug și Lorelei au părăsit emisiunea încă din Turcia. De-a lungul show-ului, între cele două echipe s-au iscat neînțelegeri, ajungându-se chiar la tachinări.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Zarug a explicat că nu poartă pică niciunuia dintre concurenții de la Asia Express: „șarpe-miu venea că păreai foarte alunecos (n.r. Cosmin Natanticu). Cât de meschin aș putea să fiu să port râcă?', a lămurit designerul vestimentar.

Pe 20 octombrie, la ediția 21 a emisiunii Asia Express, sezonul patru, Zarug și Lorelei au părăsit competiția după ce au ajuns pe ultimul loc la jocul pentru Ultima Șansă și după ce au refuzat să mai participe activ la probe.

Cine este Mihai Zarug, fostul concurent de la Asia Express 

Zarug s-a născut în Botoșani, acolo unde a rămas până la 18 ani. Designerul povestește că a fost constrâns să facă facultatea la Iași: „e un oraș frumos, dar pe care îl asociez cu amintiri neplăcute. Făceam o facultate care nu-mi plăcea, Dreptul, și stăteam într-un apartament cu frate-miu', a explicat el.

După facultate, s-a întors acasă la Botoșani, angajându-se ca jurist la fabrica de confecții unde mama sa era acționară. Mai târziu, s-a mutat la o prietenă care locuia deja în Capitală, întrebându-se dacă ar putea să-și facă o nouă viață aici. Nu mai voia să fie jurist, iar eșecul de a nu-și găsi job-uri din alte domenii a fost din cauza necalificărilor. S-a întors în Botoșani după câteva luni: „am urât Bucureștiul toată viața mea, și acum mai descopăr așa în fiecare zi că îmi mai place câte un cotlon, dar nu am vrut niciodată să locuiesc aici. Ideea principală era să plec din Botoșani', și-a amintit Zarug la podcast.

Vedeta a plecat să studieze la Paris, unde a stat doi ani: „eu voiam modă, dar eu nu mi-am cultivat niciodată pasiunea pentru desen, pentru creat haine, pentru că orice era prea feminin încercam să ascund, să fiu cât mai straight. Asta credeam că se așteaptă de la mine', a mai continuat el. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people