Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă după șapte ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă și au pus la punct toate detaliile. Cântăreața și partenerul ei formează un cuplu de șapte ani.

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă după șapte ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Artista și partenerul ei formează de șapte ani un cuplu și au decis că este momentul să facă acest pas.

Anunțul că Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc să facă nunta a fost făcut de către Horia Brenciu pe contul său de Facebook. Cântăreața și partenerul ei au fost invitați în podcast-ul găzduit de Horia Brenciu, „Lucruri Simple”, iar episodul cu cei doi va fi difuzat luni, 4 aprilie, în cadrul căruia vor oferi mai multe detalii cu privire la acest eveniment din viața lor. 

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a fost mesajul scris de Horia Brenciu pe Facebook. 

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de șapte ani. Cei doi au întâmpinat și momente grele de-a lungul timpului, însă au reușit să le depășească, iar acum relația lor este tot mai solidă. Din cauza pandemiei, Lora și partenerul ei au amânat planurile pentru nuntă. 

Lora și Ionuț Ghenu au fost inițial prieteni apropiați, iar ulterior relația lor de prietenie s-a transformat într-una amoroasă. Într-un interviu pentru revista VIVA!, artista a vorbit cu emoție despre partenerul ei, precum și despre momentele dificile prin care au trecut, în special la începutul relației lor.

 „Ionuț nu este doar iubitul meu, îmi este prieten. (…) A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult.”

Cântăreața a povestit că a fost cerută în căsătorie de două ori de către Ionuț Ghenu și că ambele cereri, care au fost speciale, au reușit să o impresioneze. 

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a mărturisit Lora pentru sursa mai sus menționată.

Lora a vorbit și despre o ceremonie de binecuvântare a relației care a avut loc acum câțiva ani. 

„A fost o ceremonie de binecuvântare a relației, ținută de un prieten bun care este preot și care avea biserica în curtea casei parohiale. A fost foarte frumos și intim”, a declarat Lora pentru VIVA!.

În trecut, Lora a mai fost căsătorită timp de doi ani cu Dan Badea. Cântăreața și comediantul au divorțat în 2014. 

Citește și:
Jorge a recunoscut că și-a înșelat actuala soție înainte de a se căsători: „M-a prins'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people