Horia Brenciu, mărturisiri inedite despre soția lui: „Mă face să râd, să oftez”

Horia Brenciu și-a surprins fanii cu mărturisirile pe care le-a făcut despre soția lui, Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu, mărturisiri inedite despre soția lui: "Mă face să râd, să oftez"

Horia Brenciu și producătoarea TV Alice Dumitrescu formează de mulți ani un cuplu solid. Cei doi s-au cunoscut în 1995 la TVR. S-au căsătorit în 2014, după 8 ani de relație. Au împreună o fetiță, pe nume Mina, iar Alice Dumitrescu mai are două fete, Andreea și Maria, din relații anterioare. De asemenea, artistul și soția lui mai au un băiat, pe nume Toma, în vârstă de 7 ani, pe care l-au adoptat acum câțiva ani.

Recent, Horia Brenciu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare. Artistul i-a transmis soției sale un mesaj extrem de emoționant cu ocazia zilei de naștere, făcând astfel și o serie de dezvăluiri despre relația lor și viața de familie.

„Ea e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie și tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Împreună creștem 4 copii, o sumedenie de pisici și cine stie ce ne mai aduce viitorul… 😉 Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!, a fost mesajul transmis de Horia Brenciu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

În anul 2016, în cadrul emisiunii Uniplay, care a avut loc de Crăciun la Antena 1, Horia Brenciu anunța că a adoptat un băiețel. Dezvăluirea artistului a luat prin surprindere pe toată lumea, iar atunci a fost și momentul în care Horia Brenciu și-a prezentat fiul.

„Toma este băiatul nostru. (…) Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc”, a spunea Horia Brenciu în decembrie 2016, atunci când și-a prezentat fiul.

În emisiunea „Profesioniștii' de la TVR 1, artistul a vorbit despre cum a decurs adopția fiului său. 

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu.

Citește și:
Adela Popescu, într-un mic confict cu mama lui Radu Vâlcan. De la ce a pornit totul: „Îmi spune că ne batem joc…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people