Avril Lavigne s-a logodit cu Mod Sun: „Împreună pentru totdeauna”

Avril Lavigne și Mod Sun s-au logodit într-un cadru romantic la Paris.

Avril Lavigne s-a logodit cu Mod Sun: „Împreună pentru totdeauna”

Avril Lavigne s-a logodit cu Mod Sun, un celebru cântăreț, pe 27 martie laParis, după cum au anunțat cei doi pe Instagram. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și a primit un inel superb, făcut la comandă, în formă de inimă, într-un cadru regal, cu inimioare de la XIV Karats din Beverly Hills.

Avril Lavigne a publicat mai multe imagini pe contul personal de Instagram, în care emoția și dragostea vorbesc de la sine. Cântărețul a cerut-o pe vedetă la Paris, într-un cadru romantic, cu trandafiri și o priveliște superbă spre Turnul Eiffel.

„Da! Te iubesc pentru totdeauna 🤍💍🥂Duminică. 27 martie 2022”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne)

„În ziua în care ne-am întâlnit, am știut că tu ești aleasa. Împreună pentru totdeauna până când zilele noastre se vor termina. Am avut un vis în care te-am cerut în căsătorie la Paris. Am scos un inel și te-am rugat să-l porți. Eram într-un genunchi când m-am uitat în ochii tăi. Ești prea frumoasă ca să pot descrie cuvintele mele. Te-am prins de mână și am luat o ultimă respirație. Am spus: „Vrei să te căsătorești cu mine?” Și ea a spus: „Da.” Te iubesc, Avril!”, a transmis Mod Sun pe Instagram, care a detaliat cum a decurs cererea în căsătorie.

Artista, dezvăluiri inedite despre relația cu Mod Sun

Avril Lavigne a vorbit recent pentru publicația People despre relația lor și a dezvăluit că nu era în căutarea dragostei atunci când a apărut Mod Sun. Artista a spus atunci că are nevoie de opauzăde la întâlnirile amoroase.

Cei doi au început să se întâlnească imediat după ce s-au văzut la o sesiune în care au compus, deoarece Lavigne a spus că „și-a urmărit inima.” Cântăreața abia încheiase orelațiede lungă durată și nici nu se gândea să înceapă alta. Cu toate acestea, farmecul partenerului ei au convins-o să îi dea o șansă.

„Încheiasem o relație de lungă durată și, pentru prima dată în viața mea, m-am gândit că probabil că ar trebui să fiu singură. M-am întâlnit cu Mod Sun pentru a scrie o melodie. Ne-am potrivit. A fost distractiv și incitant și m-am hotărât: „La naiba, viața e scurtă.” Sunt o Balanță. Iubesc dragostea”, a spus Avril.

Zvonurile despre o posibilă relație între Avril Lavigne și Mod Sun au apărut pentru prima dată în februarie 2021. Cei doi au pășit pe covorul roșu, în calitate de cuplu, la MTV Video Music Awards în septembrie. Avril Lavigne și Mod Sun colaboraează și în viața profesională, iar asta pentru că muzicianul a ajutat la scrierea și producerea mai multe piese de pe cel mai recent album al ei, Love Sux.

Citește și:
Will Smith, în mijlocul unei noi controverse. Fostul iubit al soției sale va lansa o carte despre aventura sa amoroasă cu Jada Pinkett

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people