Will Smith, în mijlocul unei noi controverse. Fostul iubit al soției sale va lansa o carte despre aventura sa amoroasă cu Jada Pinkett

Will Smith este în mijlocul unei noi controverse, după ce fostul iubit al soției sale, August Alsina, a anunțat că va lansa o carte în care va descrie aventura cu Jada Pinkett Smith.

Will Smith, în mijlocul unei noi controverse. Fostul iubit al soției sale va lansa o carte despre aventura sa amoroasă cu Jada Pinkett

Will Smith se confruntă cu o umilință suplimentară pe fondul controversei sale de la premiile Oscar. Fostul iubit al soției sale, August Alsina, a făcut referire la relația cu Jada Pinkett Smith într-una din piesele sale și promite să lanseze și o carte în care va oferi detalii legate de timpul petrecut împreună.

Jada a recunoscut că a avut o aventură cu August în 2020 și chiar a discutat despre acest aspect cu soțul ei în talk show-ul său Red Table Talk. Vedeta a numit aventura cu artistul, în vârstă de 29 de ani, drept o „încurcătură”, însă noi detalii sunt pe cale să iasă la iveală în cartea ce urmează a fi lansată de Alsina.

August Alsina va lansa o carte despre aventura sa cu Jada Pinkett Smith

Cei apropiați lui August au spus că povestea lui a fost în mijlocul unui război de licitații între editori. O sursă apropiată a acestuia a declarat că artistul urmează să semneze un contract extrem de valoros pentru dezvăluirile pe care le va face.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„August se pregătește să semneze un contract de carte pe bani mulți, care va detalia relațiile sale romantice cu Jada. Întotdeauna a susținut că Will i-a dat permisiunea să aibă o aventură cu Jada, lucru pe care ei l-au negat public. August va detalia timpul petrecut cu Jada și va vorbi, de asemenea, despre modul în care și l-au petrecut, locuind în casele deținute de Will atunci când era plecat la filmări”, a spus sursa pentru The Sun.

Artistul susține că Will Smith știa despre relația lor

Unul dintre motivele pentru care artistul este pregătit să spună lumii întregi versiunea sa de poveste ar fi faptul că relația cu Jada, dar și scandalul ce a urmat, i-au afectat profund cariera, dar și viața personală. Prin urmare, sursele susțin că este nerăbdător să își publice cartea.

Relația lui August și Jada a fost dezvăluită pentru prima dată în vara anului 2020, când el a susținut că a avut o aventură cu ea pentru o perioadă lungă de timp. Vorbind despre relația lor la acea vreme, August a spus: „M-am dedicat total acestei relații ani de zile.” August a insistat, de asemenea, că Will știa de dragostea lor și și-ar fi dat acordul.

Citește și:
Magda Pălimariu, declarații sincere despre dorința de a deveni mamă

FOTO: Arhivă ELLE/ Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video