Magda Pălimariu, declarații sincere despre dorința de a deveni mamă

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret cu partenerul ei în vara anului 2021, iar recent a vorbit despre dorința lor de a deveni părinți.

Magda Pălimariu, declarații sincere despre dorința de a deveni mamă

Magda Pălimariu și partenerul ei s-au căsătorit în secret anul trecut. Ionuț Eriksen, soțul vedetei de la PRO TV, este președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene și directorul unei rețele de clinici și laboratoare stomatologice în Norvegia și Ungaria.

Magda Pălimariu a fost extrem de discretă până acum în ceea ce privește viața ei personală. Recent, prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV a anunțat că ea și Ionuţ Eriksen se mută în Norvegia, țara natală a partenerului ei.

„Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi! Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Vă îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris Magda Pălimariu, pe Facebook.

Magda Pălimariu a vorbit într-un interviu pentru unica.ro despre această decizie neașteptată cu care și-a surprins fanii. 

„Norvegia este deja ca o a doua casă pentru mine. Așa că facem naveta între România și Norvegia. Avem prieteni și aici, și acolo, job-urile noastre, familiile – ceea ce ne face să ne simțim bine, indiferent în care dintre cele două țări ne aflăm.”

Magda Pălimariu s-a arătat încântată până acum de Norvegia, mărturisind că s-a acomodat foarte repede. 

„Îmi place ce oferă Norvegia, ca țară, are locuri minunate. Ca și România, de altfel. Oamenii sunt calzi și primitori, iar noi avem prieteni aici, așa că am fost norocoasă din punctul acesta de vedere și m-am acomodat imediat.”

Magda Pălimariu a fost întrebată și dacă ea și soțul ei își doresc să devină părinți, iar răspunsul vedetei a fost:

„Da. Cu siguranță ne dorim, iar Dumnezeu le aranjează pe toate întodeauna”, a adăugat Magda Pălimariu pentru unica.ro.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația cu fiul ei, Alex: „Suntem în etapa în care eu sunt cea care învăț de la el'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people