Kim Kardashian a șters o imagine de pe contul său de Instagram, în urma acuzațiilor că ar fi exagerat cu prelucrarea în Photoshop

Kim Kardashian a șters o imagine de pe contul său de Instagram, după ce internauții i-au reproșat că a exagerat cu prelucrarea în Photoshop.

Kim Kardashian a șters o imagine de pe contul său de Instagram, în urma acuzațiilor că ar fi exagerat cu prelucrarea în Photoshop

Kim Kardashian a șters imediat o imagine de pe contul său de Instagram, după ce fanii i-au reproșat că a exagerat din nou cu prelucrarea în Photoshop. În imaginea respectivă, după care un utilizator a făcut o captură de ecran și care a devenit acum virală, se poate observa cum unul dintre picioarele lui Kardashian are o formă nefirească, cu o adâncitură curbată în spatele genunchiului, menită să o facă pe vedetă să pară mai zveltă.

Kim Kardashian a șters, însă, rapid, imaginea care făcea parte dintr-o serie ce o înfățișa purtând un costum de baie din cea mai recentă colecție a brand-ului Skims, pe care l-a fondat. „Kim, ce s-a întâmplat cu piciorul tău?”, „Nu pot să cred că Kim are puterea de a șterge o singură imagine dintre multele din galeria din postarea sa. Pentru că a fost prelucrată în Photoshop într-un mod greșit!!! Poza nu mai este acolo. Vreau și eu puterea asta!„, au scris utilizatorii, râzând de manevra acesteia.

După ce Kim Kardashian a șters imaginea cu pricina, pe Internet s-a speculat că vedeta a apelat la acest truc doar pentru a obține atenție creând un nou scandal fals, care să distragă atenția de la alte probleme, precum faptul că aceasta a fost recent amenințată cu lansarea unei alte înregistrări care o înfățișează în ipostaze sexuale. Kanye West, soțul acesteia, de care s-a separat în urmă cu un an, declara într-un interviu acordat luni, 24 ianuarie, că a reușit să împiedice publicarea unei înregistrări în care aceasta ar face sex cu fostul său partener, Ray J. O declarație venită din partea familiei Kardashian a arătat că, deși există o serie de înregistrări în care Kim apare alături de Ray J, este vorba de fapt despre filmări dintr-o vacanță, în avion sau la un club, fără nici un fel de conotații sexuale. „Kim nu crede că există o a doua înregistrare cu ea făcând sex”, arăta declarația.

În același timp, faptul că Kim Kardashian a șters fotografia prelucrată a fost interpretat de contul de Instagram Kardashian Kolloquium, care studiază strategiile media puse la cale de familia Kardashian, drept încă o manevră prin care aceasta atrage atenția asupra sa, menținând mereu viu interesul publicului pentru fiecare mișcare a sa.

Citește și:
Prințesa Charlotte Casiraghi a deschis show-ul Chanel Couture călare – vezi imaginile fabuloase!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people