Prințesa Charlotte Casiraghi a deschis show-ul Chanel Couture călare – vezi imaginile fabuloase!

Prințesa Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace de Monaco, a deschis show-ul de couture al legendarei case Chanel călare.

Prințesa Charlotte Casiraghi, nepoata legendarei Grace Kelly, știe cu siguranță cum să-și facă o intrare spectaculoasă. S-a întâmplat și în cazul show-ului Chanel Couture, când, purtând o jachetă din tweed brodată cu paiete, pantaloni și cizme de călărie, prințesa a luat cu asalt podiumul Chanel, conceput de Xavier Veilhan, în fața distinșilor oaspeți ai evenimentului.

Decorul, imaginat anume astfel încât să reflecte tema constructivismului, a avangardei anilor 1920 și 1930, a fost creat să poată servi și drept manej, iar la ambianța grandiosului show destinat prezentării colecției pentru primăvară-vară a contribuit și muzicianul Sébastien Tellier. În acest context, prințesa Charlotte Casiraghi, în vârstă de 35 de ani, și-a făcut apariția triumfătoare, din postura sa de muză a casei, și a reflectat pasiunea pentru cai a lui Coco Chanel. Dacă intrarea spectaculoasă a uimit pe mulți, fanii casei își aduc, cu siguranță, aminte de faptul că anul trecut mireasa show-ului Chanel a apărut pe un cal alb. Cum era de așteptat, intrarea prințesei a stârnit frenezie în online, dar și un val de critici referitoare la exploatarea animalelor în astfel de scopuri.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cât despre prințesa Charlotte Casiraghi, fiica lui Caroline de Monaco, aceasta este o călăreață înzestrată, dar și o pasionată de modă, iar în 2020 a fost anunțat faptul că ea va fi ambasadoare a legendarei case Chanel. Deși nu are speranțe că va ajunge pe tronul micului regat (este a 11-a în linia de succesiune), prințesa pare să se simtă foarte bine cu preocupările sale mondene. Ea este dintotdeauna parte din familia Chanel (luând în considerare faptul că există imagini realizate de Karl Lagerfeld care o înfățișează pe mama ei însărcinată cu Charlotte, în ținute Chanel) și a purtat o ținută imaginată de Virginie Viard la nunta ei, în 2019, cu Dimitri Rassam.

Cât despre colecția Chanel Couture a cărei imagine a devenit în acest fel prințesa Charlotte Casiraghi, aceasta este una feminină, dar dominată de forme geometrice precise, îndulcite de delicatețea materialelor folosite – volanele, franjurii, dantela, nasturii colorați au adus note frivole construcțiilor ferme, asortate cu pantofi tip Mary Jane inspirați de cei purtați curent în anii 1920.

Citește și:
André Leon Talley, legendarul editor Vogue USA, a încetat din viață

Foto: CHANEL

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video