Photoshop Fail! O imagine mai veche cu Madonna face valuri pe Internet

Madonna este acuzată că a folosit Photoshop-ul pentru a-și adaugă chipul peste o imagine cu trupul unei tinere din Australia.

Photoshop Fail! O imagine mai veche cu Madonna face valuri pe Internet

Vedetele obișnuiesc să își retușeze fotografiile. Nu e un lucru nou pentru nimeni. Nu de puține ori fanii acestora le-au acuzat fie că și-au ajustat talia, fie că și-au estompat cearcănele sau ridurile. Însă Madonna nu se rezumă doar la mici modificări.

În 2015, artista a postat pe Instagram o fotografie alb-negru cu ea pentru a-și promova albumul Rebel Heart. Până aici nimic scandalos. Însă, în imagine nu era tocmai ea. Cu siguranță era chipul său… însă restul corpului? Se pare că Madonna a folosit o fotografie cu trupul unei tinere din Australia peste care a adăugat o altă imagine cu fața ei. Mai mult decât atât, artista nu a precizat nimic despre modificarea pozei, singura descriere fiind: „Arăt cool.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Amelia Goldie, tânăra cu pricina, a declarat pentru BuzzFeed că la început a crezut „că este o glumă”, dar apoi a conștientizat că „este adevărat pentru că imaginea a fost postată pe contul său oficial. Am încercat să îi contactez echipa de două ori, dar nu mi-au răspuns”, a adăugat Amelia.

În 2017, tânăra a postat pe contul său de Instagram fotografia modificată, adăugând următoarea descriere: „Sunt doi ani de când regina @madonna a folosit o imagine cu mine peste care și-a adăugat fața. Încă cel mai bun/ciudat/amuzant lucru care mi s-a întâmplat.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amelia Goldie (@ameliagoldie)

Apoi, la începutul acestei luni, Amelia a repostat imaginea, strângând nu mai puțin de două milioane de vizualizări pe TikTok. „Când Madonna postează o fotografie cu ea pe Instagram pentru a-și promova albumul, dar de fapt este corpul tău (nu glumesc)”, a scris aceasta.

@ameliamgoldieWhen Madonna photoshops her face onto your body (never thought thatd be a sentence Id say) #ohno #madonna♬ Oh No – Kreepa

Tânăra a fost și mai surprinsă să observe că imaginea încă se află pe contul de Instagram al vedetei, la mai bine de șase ani de la incident. „Le-am spus părinților mei și ei încă mai cred că este o glumă și nu pot înțelege cum sau de ce s-a întâmplat asta. Mă amuză și sunt flatată, dar normal că mi-ar fi plăcut să primesc credite. Cred că dacă folosești corpul altcuiva, ar merita să fie menționat. Dar nu am resentimente”, a declarat Amelia pentru Vice.

În urmă dezvăluirii Ameliei, tot mai multe persoane au acuzat-o pe Madonna pentru modificarea pozei. „Deci ăsta e corpul tău, nu?” sau „Secretul tinereții Madonnei? Fură corpul unei fete de 20 de ani și bea sângele virginelor”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii vedetei le-au făcut.

Citește și:
Sentința definitivă: Johnny Depp și-a bătut soția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people