Julia Fox, apariție de senzație alături de Kanye West într-o ținută „împrumutată” de la Kim Kardashian

Julia Fox devine, cu fiecare zi, un superstar, în urma relației sale foarte publice cu Kanye West. Și nu se ferește de controverse: acum, actrița a purtat o ținută care amintește un pic prea tare de Kim Kardashian.

Julia Fox, apariție de senzație alături de Kanye West într-o ținută "împrumutată" de la Kim Kardashian

Julia Fox pare să fie obsesia lumii întregi, în urma relației sale cu rapper-ul Kanye West, și deja fanii sunt curioși să vadă ce apariții are artista pe parcursul turneului ei la Săptămână Modei dedicată colecțiilor couture la Paris, alături de noul său partener. Fie că relația dintre cei doi este doar un truc de PR de proporții globale, fie că nu, cert este că actrița din Uncut Gems stârnește senzație cu fiecare imagine a sa care ajunge să fie surprinsă de paparazzi.

Pentru cei care nu sunt familiari încă cu personajul Julia Fox, ei bine, aceasta a avut o traiectorie profesională cel puțin interesantă, lucrând pentru o vreme ca dominatrix, pentru ca apoi să lanseze o linie vestimentară alături de o prietenă. Fox a lucrat ca model, a pozat pentru Playboy în 2015, dar este și artistă, explorând pictura și fotografia – și a publicat și două cărți de fotografie, Symptomatic of a Relationship Gone Sour: Heartburn/Nausea, în 2015, și PTSD, în 2016.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ce mai este de știut despre Julia Fox este faptul că aceasta nu se ferește deloc de controverse. Ba dimpotrivă, pare să se amuze creând momente care vor fi îndelung dezbătute. Este cazul și acum, când Fox a purtat o pereche de cizme făcute celebre de fosta parteneră a lui Kanye West, Kim Kardashian.

Julia Fox a ales să poarte cizmele Balenciaga lungi, argintii, cu care Kardashian a apărut în public și cu care s-a pozat – ba chiar a și postat o imagine cu copilul său și al lui West, North, probând celebrele cizme. Pentru o cină la Paris, Julia Fox a asortat cizmele, al căror preț inițial era de 1.550 de dolari, cu o rochie roșie semnată de Rick Owens.

Fanii nu au putut să nu creadă că West are un cuvânt de spus în alegerea ținutelor actriței, dat fiind că acesta a curatoriat atent și imaginea lui Kim Kardashian, pe parcursul relației lor, și că este genul de persoană care dorește să modeleze imaginea unei partenere după bunul său plac. Așa se explică și faptul că noul cuplu a apărut, la prezentarea Kenzo de la Paris, în ținute realizate integral din jeans, amintind de un moment iconic al anilor 2000, avându-i drept protagoniști pe Britney Spears și Justin Timberlake.

Citește și:
Raluka, prima reacție când a aflat că va fi în juriul SuperStar România: „Mi-a căzut cerul în cap!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video