Britney Spears, în lacrimi în fața judecătorilor

Cum a reacționat vedeta la aflarea noilor vești despre tutela tatălui ei.

Britney Spears, în lacrimi în fața judecătorilor

Britney Spears a fost copleșită de emoție după ce a aflat că tatăl ei, Jamie Spears și-a pierdut dreptul de tutelă asupra ei după 13 ani, relatează Page Six.

„Britney a izbucnit în lacrimi la auzul deciziei judecătoarei”, a declarat o sursă a publicației americane despre reacția vedetei. „O lungă perioadă de timp, ea încetase să mai creadă că va apuca vreodată ziua în care controlul asupritor al tatălui ei asupra fiecărui aspect al vieții sale se va termina, dar în cele din urmă s-a întâmplat. Este șocată și fără cuvinte, dar literalmente sare de bucurie. Nu a mai simțit o bucurie așa de mare de 13 ani.”

Judecătoarea Curții Superioare din Los Angeles, Brenda Penny, a recunoscut că este în „interesul superior” al lui Britney ca aceasta să nu se mai afle sub tutela tatălui ei care, din 2008, îi controlează nu numai afacerile, ci și viața personală.

„Situația actuală este de nesusținut”, a spus ea după ce a auzit argumentele ambelor părți. „Reflectă un mediu toxic care impune suspendarea lui James Spears”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Hotărârea a venit după ce avocatul cântăreței în vârstă de 39 de ani, Mathew Rosengart, a solicitat instanței să-l suspende imediat pe Jamie din rol, argumentând că implicarea acestuia a transformat viața fiicei sale într-un coșmar.

Cu câteva zile înainte ca Penny să hotărască suspendarea lui Jamie, Rosengart a citat un raport din New York Times, potrivit căruia Jamie ar fi angajat o companie de securitate privată pentru a înregistra conversațiile private ale fiicei sale, inclusiv cele pe care le-a avut cu avocatul ei sau în dormitorul ei.

După primirea veștii suspendării, Sam Asghari, logodnicul lui Britney, a apelat la Instagram pentru a felicita fanii pentru eforturile lor de a o elibera de sub tutelă. „FREE BRITNEY!”, a scris el. „A reușit. Fanii ei nu se numesc degeaba Armata.”

Citește și:

Britney Spears, anchetată de poliție din cauza unei dispute violente

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video