Britney Spears, anchetată de poliție din cauza unei dispute violente

Britney Spears este acuzată că ar fi lovit o angajată în timpul unei dispute.

Britney Spears, anchetată de poliție din cauza unei dispute violente

Britney Spears este anchetată de către poliția din California, după ce o angajată a acuzat-o că a lovit-o în timpul unei dispute. Potrivit spuselor acesteia, incidentul s-ar fi petrecut luni, chiar în casa cântăreței.

Cpt. Eric Buschow a dezvăluit pentru publicația People că Britney Spears este momentan anchetată. Acesta a mai adăugat și că rezultatul investigației va fi trimis procurorilor pentru a fi luat în calcul, în cazul în care cântăreața va fi pusă sub acuzare. „Este un incident violent minor”, a spus acesta, subliniind și faptul că nu au fost raportate leziuni sau alte răni.

O sursă apropiată a declarat însă că aceste acuzații nu sunt adevărate, susținând faptul că Britney „nu a lovit pe nimeni.” Aceasta povestește că, în timpul confruntării, Britney ar fi încercat să lovească telefonul pe care angajata îl ținea în mână.

Mathew Rosengart, avocatul cântăreței, a refuzat să comenteze incidentul.

Evenimentul vine la doar câteva zile după ce tatăl lui Britney Spears a anunțat că este dispus să renunțe la tutela asupra fiicei sale „la vremea potrivită.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jamie Spears ar fi făcut deja demersuri pentru ca altcineva să se ocupe de aceasta, după 13 ani în care el a fost cel care i-a controlat aproape toate acțiunile. Cariera cântăreței a fost controlată legal de acesta de mai bine de 13 ani, mai exact, de când, în 2008, aceasta a dat semne de tulburări legate de sănătatea sa mintală.

De atunci, tatăl lui Britney Spears a avut controlul asupra averii sale și asupra altor aspecte ale vieții ei. Mai târziu, Spears a încercat să îl înlăture din rolul de tutore, declarând că acesta a abuzat de puterea pe care a avut-o asupra ei. Jamie a negat orice acuzație în acest sens și și-a exprimat întotdeauna îngrijorarea față de bunăstarea fiicei sale.

Pe 12 august, avocatul lui Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, a anunțat că nu există un temei pentru care acesta renunță la tutelă, dar că clientul său a ajuns să fie ținta unor atacuri nejustificate. Pe de altă parte, avocatul lui Britney a declarat că aceasta este o victorie majoră pentru artistă și un pas către dreptate. Acesta a specificat și că ancheta despre acțiunile celor care au controlat averea artistei continuă.

Citește și:
Bob Dylan este acuzat de hărțuire și abuz sexual asupra unei fetițe de 12 ani

Foto: Arhiva Elle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video