Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă al vedetei

Britney Spears și-a anunțat duminică logodna mult-dorită cu Sam Ashgari.

Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă al vedetei

Britney Spears (39 de ani) și actorul de origine iraniană Sam Ashgari (27 de ani) s-au cunoscut în 2016, pe platoul de filmare al videoclipului Slumber Party, dar au trebuit să aștepte niște ani buni pentru a-și putea oficializa relația.

Acum că Britney a prins curaj să facă demersurile necesare pentru a-și recăpăta libertatea de decizie, cei doi sunt gata să spună „Da!” în fața ofițerului de stare civilă. Ei și-au anunțat logodna pe Instagram duminică, printr-un video postat de Britney, în care cântăreața arată la cameră noul ei inel. „I can’t fucking believe it”, a scris ea, alăturând mesajului emojiuri, în stilul caracteristic.

Managerul lui Asghari, Brandon Cohen, a transmis pentru revista PEOPLE că este „mândru să sărbătorească și să confirme logodna”.

În august, Spears, care luptă în continuare pentru a scăpa complet de sub tutela tatălui ei, și-a lăudat logodnicul pe Instagram pentru felul în care a ajutat-o să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viața ei. „Nu numai că acest tâmpit drăguț mi-a fost alături în cei mai grei ani din viața mea, dar se întâmplă să fie și un bucătar extrem de bun!”, a scris ea atunci.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un interviu acordat revistei Forbes în luna martie, Ashgari a declarat: „Prioritățile mele în viață sunt să rămân smerit și să înțeleg de unde am venit și încotro mă duc. Vreau să-mi duc cariera la următorul nivel când vine vorba de actorie. Vreau să duc și relația mea la următorul nivel. Nu mă deranjează să devin tată. Vreau să fiu un tată tânăr.”

Britney și-a exprimat în repetate rânduri intenția de a mai avea un copil, spunând recent că echipa care s-a ocupat de tutela ei a obligat-o să folosească mijloace de contracepție în ultimii ani.

O sursă din anturajul cuplului a confirmat că Ashgari e dornic să întemeieze o familie. „Este pregătit pentru căsătorie și pentru copii cu Britney și este serios în legătură cu relația', a spus. „Iar ea vrea să facă următorul pas și să aibă acea viață plină cu el. Ei au ascuns ce simțeau cu adevărat chiar și de oamenii apropiați, pentru că erau anxioși și speriați, dar acum e totul la vedere.”

Citește și:

Imaginile momentului! Ben Affleck, fotografiat în timp ce caută inel de logodnă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video