Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația cu fiul ei, Alex: „Suntem în etapa în care eu sunt cea care învăț de la el”

Alex, fiul Ralucăi Bădulescu, a împlinit recent 19 ani.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația cu fiul ei, Alex: "Suntem în etapa în care eu sunt cea care învăț de la el"

Raluca Bădulescu face parte din juriul „Bravo, ai stil” încă de la prima ediție a show-ului și este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare.

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil” are un băiat, pe nume Alex, care a împlinit recent 19 ani, vedeta transmițându-i cu acea ocazie un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

În ziua în care fiul Ralucăi Bădulescu a împlinit 19 ani, vedeta Kanal D a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva imagini cu fiul ei, Alex. „Iubirea mea, regele meu, fiul meu, soarele nostru. O iubire! La mulți ani, 19 ani! P.S. Te adoră și te divinizează mă-ta, ești toată viața mea”, a scris Raluca Bădulescu pe Instagram. 

Alex este băiatul pe care Raluca Bădulescu îl are din căsnicia cu fostul ei soț, Vali Pungă. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni și păstrează legătură, dar se și preocupă împreună de creșterea și educația fiului lor. De asemenea, vedeta a declarat în mai multe rânduri faptul că merge în vacanțe alături de fostul ei soț, băiatul lor, dar și cu actualul ei partener.

Raluca Bădulescu a vorbit în cadrul unui interviu pentru ego.ro despre fiul ei, Alex, și a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu acesta.

„Are iubită. El stă singur. S-a mutat. Nu mai stă cu noi. Bine, el oricum a fost mai mult cu bunicii. Nu pot decât să le mulțumesc părinților mei pentru asta. Trebuie să recunosc că noi am fost părinți de weekend. Suntem părinți de weekend. Tocmai de aceea el ne și spune: Raluca, Florin, Vali. Alex nu îmi spune mamă”, a povestit Raluca Bădulescu despre fiul ei.

„Nici nu aș fi vrut să-mi zică altfel, mai ales acum. Suntem cei mai buni prieteni. Eu învăț de la el. Suntem în etapa în care eu sunt cea care învăț de la el. Știe foarte multe chestii despre muzică, modă, chestii, vocabular. Eu cred că trebuie să ține pasul cu tineretul nu să îi zic că știu eu mai bine, că îl învăț eu. În anumite chestiuni pot să-l consiliez dacă vine să mă întrebe, dar să știți că eu îl întreb pe el, pentru că aș vrea să fiu informată cu tot ceea ce se întâmplă acum”, a mai adăugat Raluca Bădulescu.

Citește și:
Care sunt vedetele care vor participa în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people