Cele mai sexy 5 zodii

Fiecare persoană are propriul farmec, însă unele persoane tind să iasă mereu în evidență.

Cele mai sexy 5 zodii

Cu ajutorul horoscopului, am identificat cele 5 zodii care sunt extrem de sexy și încrezătoare. Însă nu este vorba doar despre aspectul fizic, ci și de acele particularități personale, care le fac irezistibile.

1. Berbec

Sexualitatea femeii din zodia Berbec vine cel mai adesea din încrederea pe care o are în sine. Îi plac competițiile și niciodată nu renunță. Știe că atrage toate privirile și adoră acest lucru.

Este sexy chiar și atunci când se enervează, ea fiind foarte nerăbdătoare atunci când simte că pierde timpul, însă nimeni nu poate nega faptul că are atitudine, că este jucăușă, dar și agresivă uneori. Dar cel mai sexy aspect al ei este pasiunea. Ea fiind așa în mod natural, nu este necesar să se prefacă. Face totul cu pasiune, mai ales lucrurile care îi plac și acest aspect o face pur și simplu irezistibilă.

2. Scorpion

Latura misterioasă a femeii Scorpion o face să fie extrem de sexy. Este deschisă și descurcăreață, însă dacă cineva o enervează, atunci cu siguranță va plăti pentru asta. Are o pasiune pentru a afla adevărul, însă oricât de mult își dorește să afle doar adevărul, ea poate ține și secrete.

Loialitatea ei contribuie de asemenea, la latura ei sexy. Nu o face intenționat, face parte din ea și nimeni nu o poate face la fel. Este puternică, misterioasă, pasională, dar și geloasă.

3. Săgetător

Femeia din zodia Săgetător este extrem de independentă și adoră să călătorească. Nimeni nu poate trece cu vederea noua ei poză sexy din vârful muntelui din cel mai exotic loc pe care l-ai văzut vreodată.

Latura ei aventuroasă cucerește pe toată lumea. De asemenea, este extrem de amuzantă, astfel că, dacă îți dorești pe cineva cu simțul umorului foarte dezvoltat lângă tine, ea este perfectă. Și știm cât de sexy poate fi simțul umorului.

4. Capricorn

Femeia din zodia Capricornului este sexy pentru că este extrem de serioasă și conștiincioasă. Are standarde înalte și nu renunță la ele. Este sexy și pentru că ea nu vrea pe oricine, vrea ceva mai mult, mai special, mai diferit, lucru care o face irezistibilă și ea știe asta.

Este un maestru al autocontrolului, astfel că, în ciuda faptului că dorește pe cineva foarte tare, ea va rămâne calmă și va aștepta momentul potrivit. Disciplina de care dă dovadă o face și mai misterioasă, iar ea adoră asta.

5. Vărsător

Pentru femeia din zodia Vărsător, smart is sexy. Ea nu este arogantă, ci doar interesată în a progresa și nu îi place să lase lucrurile neterminate sau problemele nerezolvate. Adoră să se dezvolte atât profesional, cât și personal. De asemenea, este foarte independentă, astfel că cine poate să îi reziste unei femei care este puternică, descurcăreață și sexy?

Citește și:
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie