Cele mai emotive 6 zodii

Pentru unele persoane, să fii emotivă nu e cel mai de dorit lucru din lume. Emoțiile sunt asociate cu pierderea controlului, lipsa de raționalitate și drame. Dar lucrurile nu stau chiar așa.

Cele mai emotive 6 zodii

Pentru a avea o viață echilibrată și fericită, trebuie să îți exprimi și să îți asumi emoțiile. Până la urmă, sunt o parte din ceea ce te definește pe tine. Dacă vrei să afli care sunt cele mai emotive 6 semne zodiacale și ce ar trebui să faci pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor afective, te invităm să citești lista de mai jos.

Berbec

Este cunoscută ca zodia care se bucură la maxim de viață. Nu ascunde nimic și își manifestă emoțiile vulcanic. Nu se teme să se lase purtată pe culmile entuziasmului, iar, când este rănită, are grijă ca acest aspect să fie evident.

Rac

Fiind printre cele mai empatice zodii, femeile născute în zodia Rac sunt tipul de prietene care știu exact ce și când să-ți spună ca să te simți mai bine. Dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi, Racii au cele mai bune recomandări la acest capitol.

Fecioară

Deși se erijează în sufletul petrecerii și par să treacă peste fiecare problemă, oricât ar fi de gravă, cu un „meh!”, Fecioara este cea mai introspectă zodie. Ar vrea să rezolve totul de una singură și să nu încarce pe ceilalți cu emoțiile ei. Timiditatea o caracterizează din plin, așa că nu ar strica să încerci să treci, din când în când, de masca pe care o afișează.

Scorpion

Nu poți vorbi de oameni pasionali fără să amintești de Scorpioni. Pentru ei, pasiunile devin obsesii și se dedică din plin fiecărui lucru care îi atrage. Și chiar nu-ți dorești să-i calci pe coadă vreodată, deoarece agresivitatea expresivă este una dintre caracteristicile lor principale.

Săgetător

Încă nu s-a descoperit cine a inventat optimismul pe Pământ, dar cu siguranță era un Săgetător. Paharele lor sunt mereu pe jumătate pline, și au o intoleranță fizică la drame. De asemenea, pentru a-și păstra nimbul pozitivismului, Săgetătorii depun eforturi considerabile încercând să mulțumească pe toată lumea, deoarece nu le stă în fire să rănească pe cineva.

Pești

Ai întâlnit genul acela de persoane care intuiesc mereu starea prin care treci, și ar face orice ca să te ajute? Ei bine, vorbim despre Pești. Deși sunt acolo oricând și pentru oricine, Peștii tind să aibă încredere oarbă în cei din jurul lor, ceea ce le ține viața racordată la un rezervor de dezamăgiri.

Citește și:
Ce fel de flirt îi place unui bărbat, potrivit zodiei lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie