De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta

Află de ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta.

De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta

Citește mai jos motivele pentru care ceilalți se îndrăgostesc de tine, în funcție de zodia pe care o ai.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ești o persoană spontană, energică și atât de plăcută încât este dificil să nu atragi privirile celor din jur. Știi să te distrezi și să păstrezi oamenii lângă tine. Ești ca o petrecere în formă umană.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dacă spui că vei face un lucru sau că vei fi undeva, așa va fi. Ești o persoană sociabilă și de încredere în același timp, o combinație grozavă. Ești prezentă când lucrurile devin dificile și ai abilitatea de a ajuta o persoană să treacă prin momente grele. Oamenii te adoră.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Oriunde ai fi, chiar dacă ești la o întâlnire cu o prietenă sau la un eveniment important, poți destinde atmosfera. Ești inteligentă, amuzantă și știi ce să spui celorlalți pentru a-i face să se simtă confortabil. Unii spun că Gemenii au două lături ale personalității; dacă este așa, atunci, ambele sunt fermecătoare.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Îi înțelegi foarte bine pe cei din jur și îți poți aminti detalii despre evenimente pe care majoritatea persoanelor le uită. Nu numai că îți amintești de zilele lor de naștere, însă îți amintești să-i întrebi ce face câinele lor bolnav sau cum s-au descurcat la un interviu. Inima ta mare este cea care îi cucerește pe ceilalți.

Leu (23 iulie – 22 august)

Se spune că încrederea de sine este atractivă, iar tu o ai din plin. Oamenii iubesc să fie în preajma ta și speră că se vor molipsi de la tine de magia pe care o emani. Nu este surprinzător faptul că ceilalți se îndrăgostesc de tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai încredere în tine și ești modestă, iar aceste lucruri îi atrag pe cei din jur. Oamenii sunt impresionați de felul tău de a vorbi despre realizările și lucrurile care te interesează.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Ești sociabilă, îți place să fii înconjurată de oameni iar atunci când ești într-o relație, dai tot ce ai mai bun. Dăruiești fără să fii egoistă iar prietenii și familia știu că îi iubești foarte mult. Cui nu îi place să fie iubit? Atunci când dăruiești iubire, o primești înapoi înzecit. Ești fermecătoare și grațioasă, ceea ce face ca ceilalți să te placă atât de mult.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Surprinzător, oamenii nu sunt atrași de tine doar datorită aspectului fizic; ci pentru că ești o persoană intrigantă. Ceilalți își imaginează frecvent cum ar fi să te aibă alături.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Poate că nu știi acest lucru, dar îi inspiri și îi motivezi pe ceilalți. Ești energică, vrei să afli lucruri noi și ești curioasă în privința acestei lumi. Bucuria ta de a trăi este contagioasă. Fascinezi pe toată lumea, de la străini pe care îi întâlnești în autobuz, până la prieteni apropiați care adoră să-ți asculte poveștile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Oamenii se îndrăgostesc de tine datorită umorului și puterii tale de a merge mai departe. Nu renunți niciodată și ceea ce este cel mai plăcut este că preferi să te gândești la ziua de mâine, decât să te îngrijorezi pentru lucrurile care nu merg bine azi. Nu te temi de viitor, ești entuziasmată în privința posibilităților.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Motivul pentru care atât de mulți oameni se îndrăgostesc de tine este că nu încerci să-i schimbi pe cei din jur; îi accepți așa cum sunt. Nu consideri că ar trebui să te conformezi standardelor societății și nu simți că trebuie să te schimbi ca să te încadrezi în tipar.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai ceva special. Poate se datorează firii tale creative sau poate pasiunii și profunzimii, însă inspiri devotament în ceilalți. Dintre toate semnele zodiacului, tu ești cea care iubește cel mai mult.

Citește și:
Semnele zodiacale care sunt înșelate ușor de ceilalți

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie