Zodiile care pun cariera mai presus de o relație

Aceste zodii au foarte multe planuri în ceea ce privește profesia lor și își pun cariera pe primul loc.

Zodiile care pun cariera mai presus de o relație

Dacă ai fost până acum într-o relație cu un workaholic, probabil că ți-ai dat seama cât de complicat îi era să-și gestioneze timpul, astfel încât să fiți și împreună.

Pentru persoanele care sunt dedicate muncii, relațiile amoroase au venit mereu cu multiple provocări. De la lipsa unui echilibru în ceea ce privește viața profesională și cea privată și până la faptul că nu le este înțeleasă pe deplin pasiunea pe care o au pentru profesia pe care o practică. Astrologia ne arată că sunt câteva zodii care au o atitudine pragmatică și pun cariera pe primul plan, iar relația de cuplu e pe un loc secundar. Au multe dorințe, planuri și idei pe care vor să le pună în practică în munca lor și consideră că nu au timp pentru a se dedica unei povești de iubire.

Leu

Leii au toate șansele să prospere din punct de vedere financiar și sunt recunoscuți pentru cât de muncitori sunt. Indiferent de ceea ce fac, se bucură de succes în toate proiectele în care se implică. Când vine vorba de carieră, depun foarte multe eforturi pentru a fi cei mai buni și pentru a ajunge la poziția de conducere la care visează. Însă, acest lucru vine și cu un cost și sunt dispuși să își pună pe locul doi relația de cuplu.

Berbec

Berbecii sunt foarte ambițioși și motivați să aibă cariera mult visată. Au un stil de viață activ și caută tot timpul recunoașterea din partea celorlalte persoane cu care lucrează, dar și să-și îndeplinească viziunile. Le este teamă de un posibil eșec, așa că încearcă să dețină în permanență controlul și să iasă totul conform planului. Cariera este importantă pentru ei și se definesc prin activitatea pe care o desfășoară. Nu se vor gândi de două ori înainte de a renunța la o relație pentru muncă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fecioară

Pentru Fecioare mereu au fost primordiale cariera și stabilitatea financiară. Își doresc cu ardoare să devină faimoase și se înconjoară de persoane care le pot ajuta să ajungă în punctul în care vor. Nu tolerează sub nicio formă superficialitatea și oamenii care nu sunt serioși la locul de muncă. Preferă să se concentreze mai mult pe viața profesională și ar fi în stare să renunțe la o relație amoroasă, în ciuda sentimentelor intense pe care le-ar avea.

Săgetător

În cazul Săgetătorilor, ei ajung în cele mai multe dintre situații să-și amâne întâlnirile cu partenerul de cuplu pentru a munci. Caută mereu modalități de a se îmbunătăți în profesia lor și sunt deschiși spre a învăța. E dificil să fii împreună cu un Săgetător pentru că mereu își va pune cariera pe primul plan și nu-i va păsa de nevoile sau emoțiile tale. Nu sunt adepții relațiilor de lungă durată și se feresc de astfel de angajamente.

Citește și:
Zodiile și relațiile familiale – cât de compatibilă ești cu familia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video