O nouă lovitură pentru Meghan Markle! Ce a fost anunțat oficial

Netflix renunță la mai multe proiecte în încercarea de a reduce costurile.

O nouă lovitură pentru Meghan Markle! Ce a fost anunțat oficial

Netflix a anunțat ieri că renunță la Pearl, serialul animat creat de Meghan Markle. Se pare că platforma de streaming se confruntă cu o pierdere bruscă a numărului de abonați, fapt ce a dus la oprirea mai multor producții animate.

Archewell Productions, compania înfiinţată Meghan Markle și Prințul Harry, anunţase anul trecut că Ducesa de Sussex va fi producător executiv al serialului. Pearl urmărea aventurile unei fetițe de 12 ani, ce este inspirată de femeile influente din istorie.

„La fel ca multe fete de vârsta ei, eroina noastră Pearl se află într-o călătorie de descoperire a propriei persoane, în timp ce încearcă să depășească provocările zilnice ale vieții. Sunt încântată de faptul că Archewell Productions, în parteneriat cu puternica platformă Netflix și cu acești producători incredibili, vă vor aduce împreună acest nou serial de animație, care celebrează femeile extraordinare din întreaga istorie”, spunea Meghan Markle anul trecut.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate acestea, Netflix nu renunță la toate proiectele Archewell Productions, platforma de streaming anunțând că va continua să lucreze la Heart of Invictus, un serial documentar ce prezintă povestea sportivilor care participă la Jocurile Invictus. Competiția sportivă a fost înființată în 2014 de Prințul Harry și este dedicată militarilor răniți pe fronturile de luptă.

Pe lângă Pearl, Netflix va renunța și la „Dino Daycare” şi la „Boons and Curses”, alte două seriale de animație.

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o oprire în Marea Britanie și au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta a II-a. Ducele și Ducesa de Sussex, care s-au mutat în statul natal al lui Meghan, California, în 2020, s-au întors împreună în Regatul Unit.

Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat că cei doi au vizitat-o pe Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, care de ceva vreme locuiește la Castelul Windsor. Harry și Meghan s-au aflat în Europa pentru a cincea ediție a Jocurilor Invictus, care a avut loc la Haga.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a a revenit la îndatoririle regale, după pauza de ziua ei de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video