Meghan Markle, garderobă de 38.000 de lire sterline la Jocurile Invictus! Ce piese vestimentare a ales soția Prințului Harry

Meghan Markle a purtat ținute vestimentare de aproape 38.000 de lire sterline în timpul Jocurilor Invictus de la Haga.

Meghan Markle, garderobă de 38.000 de lire sterline la Jocurile Invictus! Ce piese vestimentare a ales soția Prințului Harry

Meghan Markle a strălucit în timpul Jocurilor Invictus organizate de Prințul Harry la Haga. Soția monarhului a purtat o garderobă impresionantă a cărui cost se ridică la valoarea de 38.000 de lire sterline. Fosta actriță a fost văzută mixând piese vestimentare de brand, iar aparițiile au fost memorabile.

Meghan Markle, apariții de mii de lire sterline la Jocurile Invictus

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, și-a arătat măiestria vestimentară în șapte look-uri elegante pe care le-a accesorizat cu bijuterii, inclusiv un colier Cartier de 12.800 de lire sterline și o colecție de inele pinky de 911 lire sterline. De asemenea, ea s-a afișat în ținute ale designerilor ei preferați, începând turneul într-un costum Valentino de 3.200 de lire sterline, continuând și cu pantaloni Max Mara de 329 de lire sterline și pantofi de la Manolo, Chanel și Aquazurra, notează DailyMail.

Cea mai scumpă ținută a purtat-o în timpul ceremoniei de deschidere, fiind vorba despre un costum de 620 de lire sterline de la designerul american Khaite, asociat cu o pereche de pantofi Manolo de 595 de lire sterline și un colier orbitor de la Cartier, care a costat 12.800 de lire sterline.

Ducesa de Sussex a purtat piese ale designerilor preferați

Chiar și ținutele sale casual erau compuse din articole de designer. Sâmbătă, ducesa a purtat un blazer de 2.400 de lire sterline de la Celine, cu o geantă de 1.950 de lire sterline și ochelari de 360 de lire sterline tot de la designerul francez prêt-à-porter. Totodată, Ducesa de Sussex a combinat ținuta cu piesele preferate din cutia ei de bijuterii, inclusiv brățara Cartier Love Bracelet de 5.800 de lire sterline și ceasul Cartier care a aparținut cândva prințesei Diana.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În timp ce era un membru activ al familiei regale, costul hainelor lui Meghan pentru angajamentele de serviciu a fost acoperit de prințul Charles prin bugetul pe care l-a acordat cuplului din partea Ducatului de Cornwall. Dar, după ce cuplul a declarat că vrea să fie independent din punct de vedere financiar, nu este clar cine plătește factura pentru ținutele lui Meghan.

Cuplul a încheiat mai multe contracte valoroase de când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, inclusiv un contract de 18 milioane de lire sterline cu Spotify și un contract de 100 de milioane de lire sterline cu Netflix.

Citește și:
Cristina, soția lui Denis Ștefan, despre secretul unei relații fericite: „Am știut de atunci'

FOTO: Arhivă ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video