Rendez-vous la Max Mara

Armonie cromatică, tipare impecabile, volume perfecte, vitrine classy - cred că v-ați dat seama că vorbesc despre Max Mara.

Rendez-vous la Max Mara

Primul brand de lux care s-a instalat la București, încă din anul 2000, Max Mara nu încetează să mă surprindă. Ori de câte ori trec pe Calea Victoriei, adică aproape zilnic, mă relaxează foarte tare să privesc din mers vitrinele magazinului Max Mara – un suflu de civilizație & normalitate, niște culori deloc stridente și un set up fără cusur, detalii pe care nu le vezi chiar la tot pasul în urbe.

Deunăzi i-am propus Domnicăi Mărgescu să facem o vizită în boutique și să probeze câteva piese iconice din colecția de sezon, mai ales că la câteva dintre cele mai importante evenimente la care a participat (nunta surorii ei, Marina, dar și nunta Roxanei Voloșeniuc Popescu, a purtat rochii de la Max Mara, ambele în nuanțe superbe de galben). 

Video-ul pe care l-am realizat în magazin este sugestiv și vă puteți convinge cu ochii voștri de versatilitatea acestor piese. Un detaliu foarte important, o chestiune care a devenit deja o semnătură a brand-ului – materialele folosite în colecții. Saharienele, tunicile, cămășile și rochiile din cel mai prietenos in, în tonuri neutre, cu dungi, trebuie doar probate. Pun pariu că nu veți pleca cu mâna goală. Îmi vine în minte canicula bucureșteană și tot amocul provocat de piesele vestimentare care se lipesc de corp. Nu e cazul inului folosit de Max Mara – numai dacă îl atingi, ai senzația că bei un suc rece, pe o terasă umbroasă.

În colecția de primăvară-vară veți descoperi niște topuri senzaționale, blazere destructurate, piese din denim brut, multe dungi și elemente funny – inimi roșii, cireșe, mere verzi, dar și buze – elemente care definesc capsula Max Mara Mon Coeur. 

Cu o tradiție de necontestat în ceea ce privește galeria de piese esențiale (să nu uităm deja clasicul Teddy Bear Coat), Max Mara face parte deja din moștenirea estetică a româncelor pasionate de modă. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial