Cristina, soția lui Denis Ștefan, despre secretul unei relații fericite: „Am știut de atunci”

Cristina, soția lui Denis Ștefan, a dezvăluit care este secretul unei relații fericite și de lungă durată.

Cristina, soția lui Denis Ștefan, despre secretul unei relații fericite: „Am știut de atunci”

Cristina și Denis Ștefan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, care a ales să rămână discret încă de la început. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 10 ani, iar în 2013 și-au unit destinele în fața familiei și prietenilor. Împreună au două fetițe superbe, iar imaginile de familie postate în mediul online sunt dovada că sunt cât se poate de fericiți.

Cristina Ștefan, despre secretul relației cu soțul ei

Cu toate că nu obișnuiește să vorbească foarte des despre relația lor de cuplu sau să ofere detalii din intimitate, Cristina Ștefan le-a dezvăluit fanilor care este secretul unei relații fericite. Ea și partenerul ei se iubesc la fel ca la început, motiv pentru care relația lor este și una de durată. Soția actorului a povestit cum s-a cunoscut cu partenerul ei și cum au reușit să păstreze pasiunea în cuplu.

„Ne-am cunoscut la un spectacol medieval. Jucam rolul unei prințese, el pe cel al unui prinț, am mers la repetiții cu toată lumea. Cumva, am știut de atunci că există chimie între noi. Ne-am reîntâlnit în vara lui 2012, după care, în 2013, ne-am căsătorit.”, a spus Cristina pentru OK! Magazine.

De asemenea, când a fost întrebată despre cum reușesc să păstreze această conexiune specială în cuplu, vedeta a răspuns: „Iubire, respect, sex„, notează Libertatea. Ba mai mult, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, Cristina Ștefan a spus că relația de cuplu nu trebuie neglijată chiar dacă cei doi au copii. După nașterea celui de-al doilea copil, vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul pentru creșterea fetiței.

„Am acceptat să am ajutor acum cu al doilea copil. Ieșim zilnic, chiar și pentru o tură de cartier. Încerc acum să o las pe Domy în camera ei singură. Relația nu trebuie lăsată pe locul 2!”, a spus soția actorului.

sursa foto: Instagram

Denis Ștefan a dezvăluit cum au păstrat conexiunea de cuplu

Actorul a oferit și el detalii despre ce relația celor doi. În același interviu, Denis Ștefan a mărturisit ce anume l-a atras la partenera lui și cum au păstrat conexiunea dintre ei. Potrivit declarațiilor sale, încearcă să stea cât mai mult împreună și să nu neglijeze relația de cuplu, în ciuda responsabilităților zilnice.

„Atunci când te îndrăgosteşti de un om te îndrăgosteşti, pur şi simplu. Dar faptul că aveam un sentiment de linişte când eram lângă ea mi-a dat de înţeles că putem fi împreună, că putem face copilaşi, o familie. În general, se spune că doi oameni stau împreună atâta vreme cât au proiecte împreună. Că îşi construiesc o casă sau că fac un copil sau că au o activitate comună, e important să ai timp şi pentru cuplu. Noi încercăm să stăm cât mai mult timp împreună, să şi ieşim numai noi doi atunci când avem posibilitatea s-o lăsăm pe Delia cu buni şi, în rest, suntem toţi trei.”, a spus Denis Ștefan.

Citește și:
Cum a fost fotografiată Rihanna la scurt timp după ce s-a zvonit că A$AP Rocky i-ar fi fost infidel

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people