Fiica lui Denis Ștefan – prima imagine și mesajul emoționant al soției actorului

Fiica lui Denis Ștefan s-a născut cu doar câteva zile în urmă, iar acum mama ei, dansatoarea Cristina Zegan, a postat un mesaj emoționant despre venirea acasă.

Fiica lui Denis Ștefan – prima imagine și mesajul emoționant al soției actorului

Fiica lui Denis Ștefan a venit pe lume vineri, pe 3 septembrie 2021, iar la acea vreme mama ei, dansatoarea Cristina Zegan, cunoscută pentru munca ei timp de 13 ani în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor, scria pe propriul cont de Instagram, unde are numeroși fani: „Vineri, 03.09.2021 , a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria. Suntem binecuvântați! Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!✨”.

Denis Ștefan și partenera lui au o relație din anul 2012, de când s-au cunoscut în culisele unui spectacol istoric la care au lucrat amândoi, și mai au o fiică, Delia Maria. Cei doi au anunțat că urmează să aibă încă un copil în decursul acestui an, iar la un moment dat au declarat și că au aflat că vor avea încă o fetiță. Nașterea a decurs fără probleme, iar Cristina Zegan, alături de fiica lui Denis Ștefan, au ajuns repede acasă, fără să petreacă prea mult timp în spitalul în care s-a născut micuța.

După revenirea acasă, Cristina Zegan a postat o imagine, tot pe contul său de Instagram, în care celebra reunirea cu soțul său și cu fiica sa cea mare. Postarea a fost făcută cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria, care are o semnificație aparte pentru întreaga familie. Ambele lor fiice poartă și numele de Maria, dar și Denis Ștefan este sărbătorit, celălalt prenume al său fiind Marian.

„Sărbătorim de Sf. Maria în formula completa, acasă.🤍 🙏🏻 La mulți ani Dominique Maria, Delia Maria și Denis Marian!!❤️❤️❤️ Ce bucurie ….nu pot descrie în cuvinte… La mulți ani și prietenilor de aici care se serbează astăzi!✌🏻🎉”, a scris Cristina Zegan alături de imaginea care înfățișează familia în formulă completă și în care este vizibilă, pentru prima dată, fiica lui Denis Ștefan născută cu doar cinci zile în urmă.

Citește și:
Kira Hagi are motive să sărbătorească: încă o reușită profesională pentru fiica marelui fotbalist

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people