Cum a fost fotografiată Rihanna la scurt timp după ce s-a zvonit că A$AP Rocky i-ar fi fost infidel

Rihanna și A$AP Rocky au fost fotografiați în vacanță în Barbados.

Cum a fost fotografiată Rihanna la scurt timp după ce s-a zvonit că A$AP Rocky i-ar fi fost infidel

La scurt timp după ce în presă și pe rețelele sociale au apărut mai multe zvonuri conform cărora A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu Amina Muaddi, designerul de pantofi cu care artista a colaborat constant în ultimii ani, celebru cuplu își surprinde fanii cu o vacanță în Barbados.

Cei doi au fost văzuți vineri seară în aeroportul Grantly Adams Internațional din țara de origine a cântăreței, dar și ulterior la un restaurant.

Așa cum ne-a obișnuit, Rihanna a ales să poarte o ținută sexy, optând de data aceasta pentru o rochie scurtă și o pereche de pantofi cu toc.

Chiar dacă Rihanna și A$AP Rocky nu au oferit nicio declarație în legătură cu presupusa infidelitate a rapper-ului, Amina Muaddi a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care declara că aceste zvonuri sunt complet false.

‘Întotdeauna am crezut că o minciună nefondată răspândită pe rețelele de socializare nu merită niciun răspuns sau clarificări, în special una care este atât de josnică. Inițial am presupus că această bârfă falsă, fabricată cu rea intenție, nu va fi luată în serios. Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit că trăim într-o societate în care astfel de subiecte ajung să fie discutate cu atâta rapiditate, chiar dacă au baze nefondate, nimic nefiind interzis”, a scris Amina Muaddi pe contul său de Instagram.

„Ar fi trebuit ca aceasta să fie una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva. Prin urmare, trebuie să vorbesc, deoarece acest lucru nu este îndreptat numai către mine, ci este legat de oameni pentru care am un mare respect și afecțiune. Rih continuă să-și poarte senină sarcina, fiind cel mai bine îmbrăcată graviduță, iar eu mă întorc la afacerea mea”, a concluzionat designerul cu origini românești.

Citește și:
Johnny Depp și Amber Heard s-au abuzat reciproc în timpul mariajului, declară fosta terapeută de cuplu a celor doi

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people