Johnny Depp și Amber Heard s-au abuzat reciproc în timpul mariajului, declară fosta terapeută de cuplu a celor doi

„El s-a controlat bine în ultimele decenii. Odată cu doamna Heard s-a declanșat iar trauma.”, a declarat Laurel Anderson.

Johnny Depp și Amber Heard s-au abuzat reciproc în timpul mariajului, declară fosta terapeută de cuplu a celor doi

Laurel Anderson, fosta terapeută de cuplu al lui Johnny Depp și a lui Amber Heard, a vorbit despre căsnicia tumultoasă a fostului cuplu, povestind că amândoi s-au abuzat reciproc de-a lungul timpului. Mărturia terapeutei a fost folosită în procesul pe care actorul l-a intentat împotriva lui Heard pentru suma de 50 de milioane de dolari. Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce aceasta a publicat, în 2018, un eseu în Washington Post în care a scris despre violența împotriva femeilor, mărturisind că este o victimă și că Depp a fost abuzatorul ei. Depp pretinde că Heard a făcut acuzațiile pentru atenție și vizibilitate, factori care ar ajuta-o în carieră. Acesta nu este primul proces în care sunt implicați cei doi.

Întrebată dacă Deep a comis acte de violență împotriva lui Amber, terapeuta a oferit următorul răspuns:

„Da, ai dreptate. S-a controlat foarte bine în ultimii 20-30 de ani. Amândoi au fost victimele abuzului”, a spus Anderson, făcând referire la faptul că atât Deep, cât și Heard au fost abuzați în timpul copilăriei. „Dar el s-a controlat bine în ultimele decenii. Odată cu doamna Heard s-a declanșat iar trauma. S-au angajat în ceea ce am văzut ca fiind un abuz reciproc”, a mai spus fosta terapeută de cuplu.

Aceasta a mai declarat și că Amber Heard iniția de multe ori episoade violente pentru a-l împiedica pe Johnny Depp să plece.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Dacă încerca să plece pentru a detensiona cearta, Heard l-ar fi lovit ca să-l țină acolo. Prefera să se certe decât să-l lase să plece. Stiu că Amber voia să îl țină pe Johnny lângă ea deoarece abandonul și plecarea lui ar fi fost cel mai negru coșmar al ei și cred că poate el a inițiat conflictul din când în când, dar nu sunt sigură de asta.”

Printre acuzații reciproce de violență, un moment care a înfiorat audiența în procesul lui Johnny Depp a fost cel în care avocata lui Amber Heard, Elaine Bredehoft, a povestit juriului o situație extremă care ar fi avut loc în Australia, în 2015:

„A înghesuit-o cu spatele la bar. A aruncat numeroase sticle către ea. A târât-o de-a lungul podelei peste sticlele sparte. I-a dat pumni. A lovit-o. I-a spus că o s-o omoare și că o urăște. A lovit-o și iar a lovit-o. Apoi, a penetrat-o cu o sticlă de alcool.”

Purtătorul de cuvânt al lui Depp a negat acuzațiile, arătând că „aceste acuzații fictive nu au fost făcute la început, în plângerile lui Amber din 2016, dar ies la iveală în mod avantajos ani mai târziu, odată ce a fost dată în judecată pentru defăimare după ce a scris în eseul ei că a fost victima violenței sexuale.”

Procesul lui Johnny Depp se bazează pe faptul că acuzațiile lui Heard au dăunat carierei actorului, acesta fiind înlăturat din rolul principal din seria de mare succes Pirații din Caraibe. Camille Vasquez, avocata lui Depp, susține că Heard „este o persoană profund deranjată și care îi manipulează pe cei din jur”, dar și că aceasta ar fi fost cea violentă. „Ea recurgea la violență fizică, arunca lucruri către el, îl lovea și îi spunea că e un laș, că nu e suficient de bărbat pentru că nu stătea să se certe cu ea.” Prietenii lui Depp, susține echipa acestuia, ar fi văzut semnele violenței lui Heard, iar consilierul lor marital ar fi descris-o pe actriță drept agresoare. Aceasta a descris și o situație în care o sticlă aruncată de Heard i-ar fi tăiat vârful degetului actorului.

Citește și:
VIDEO: Cum a reacționat Justin Timberlake atunci când a fost întrebat despre sarcina lui Britney Spears

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video