Sora lui Johnny Depp, mărturie în tribunal despre abuzurile suferite de ea și fratele ei din partea mamei lor

Sora lui Johnny Depp, Christi Dembrowski, a depus mărturie în tribunal despre abuzurile la care au fost supuși ea și fratele ei în copilărie, din partea mamei lor.

Sora lui Johnny Depp, mărturie în tribunal despre abuzurile suferite de ea și fratele ei din partea mamei lor

Sora lui Johnny Depp a depus mărturie în tribunal în cadrul procesului de defăimare pe care actorul l-a intentat fostei sale soții, Amber Heard. Procesul a fost demarat în urma unui eseu pe care Heard l-a publicat în 2018 în Washington Post, în care actrița declara că se consideră o supraviețuitoare a violenței domestice. Deși numele lui Depp nu a fost menționat în eseul respectiv, actorul insistă că fosta sa soție a aruncat asupra lui suspiciunea că ar fi fost violent cu ea, lucru care ar fi condus la excluderea lui din distribuția filmelor Pirații din Caraibe.

Sora lui Johnny Depp, Christi Dembrowski, a fost chemată să depună mărturie în fața juriului din Fairfax County Courthouse din Virginia, aceasta relatând abuzurile la care au fost supuși, ea și fratele ei, în copilărie, chiar de către mama lor, Betty Sue Palmer.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Fugeam și ne ascundeam”, a declarat sora lui Johnny Depp, care a dezvăluit că mama lor era abuzivă și cu tatăl copiilor, care nu reacționa, însă, niciodată. „Ne lovea, arunca cu lucruri.” Dembrowski a fost întrebată și dacă Depp și-a lovit vreodată mama sau dacă a fost abuziv cu ea, la care aceasta a răspuns că nu.

„Chiar foarte devreme, ca copil mic, nici unul dintre lucrurile care se întâmplau în casa noastră nu se simțea în regulă. Așa că, pe măsură ce am crescut, atât eu, cât și Johnny, am decis că, odată ce vom pleca de-acasă, odată ce vom avea propria casă, nu o să repetăm niciodată vreun lucru care să semene cu tot ce ni s-a întâmplat în copilărie. Noi vom face lucrurile altfel.”, a mai declarat sora lui Johnny Depp.

Mama celor doi a încetat din viață în luna mai, 2016, cu doar câteva zile înainte ca Amber Heard să depună actele pentru divorțul de Johnny Depp. La vremea respectivă, actrița a cerut un ordin de protecție din partea autorităților, susținând că este abuzată de soțul ei. Depp a negat acuzațiile. Divorțul a fost pronunțat în luna august a aceluiași an.

În ziua declarațiilor făcute de sora lui Johnny Depp, avocata lui Amber Heard a luat, și ea, cuvântul, declarând că va aduce în fața juriului probe care vor arăta abuzurile suferite de clienta sa, care ar fi avut multe forme, printre care violență fizică, emoțională, verbală și psihologică, dar și violență sexuală. Purtătorul de cuvânt al lui Depp a negat acuzațiile. Totuși, trebuie notat că Depp a pierdut, în 2020, un proces intentat în Marea Britanie publicației The Sun, care l-a calificat drept agresor de femei în diverse articole. Tribunalul a decis că ziarul a avut suficiente dovezi ca să folosească expresia.

Citește și:
Fran Drescher, vedeta din serialul Dădaca, face declarații inedite despre viața ei amoroasă: „Sunt într-o relație cu…'

Foto: arhiva ELLE; Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video