Fran Drescher, vedeta din serialul Dădaca, face declarații inedite despre viața ei amoroasă: „Sunt într-o relație cu…”

Fran Drescher a spus adevărul despre viața ei amoroasă și dacă se află sau nu într-o relație.

Fran Drescher, vedeta din serialul Dădaca, face declarații inedite despre viața ei amoroasă: „Sunt într-o relație cu...”

Fran Drescher a fost în ultima perioadă în atenția publicului care s-a tot întrebat dacă este sau nu într-o relație. Celebra actriță americană are un program foarte încărcat datorită proiectelor sale, iar anul trecut a devenit președintele SAG-AFTRA. Astfel, timpul alocat întâlnirilor și idilelor amoroase este foarte limitat.

Fran Drescher nu ia în calcul o relație amoroasă

Actrița, în vârstă de 64 de ani, a mărturisit că în acest moment nu se întâlnește cu nimeni și preferă statutul de „single”. Vedeta a declarat pentru PageSix, la premiera filmului „The Survivor”, că se simte foarte bine așa cum este acum și se concentrează pe lucrurile importante din viața ei.

„Sunt într-o relație cu mine însămi și lucrurile merg chiar bine. Întotdeauna este bine să iei aceste pasaje și să te concentrezi cu adevărat pe ceea ce simți. Este destul de epuizant, pe lângă o carieră mare și Cancer Schmancer. Nu am o dorință arzătoare de a avea o relație în acest moment.”, a spus vedeta, referindu-se la timpul petrecut în organizația ei non-profit.

Actrița evită să se întâlnească cu celebrități

De când a divorțat de fostul ei soț, Peter Marc Jacobson, în 1999, Fran Drescher nu s-a recăsătorit, însă a avut câteva relații de lungă durată. Mai mult, vedeta din „The Nanny” a spus anul trecut că bărbații celebri nu au atras-o niciodată cu adevărat.

„Nu cred că m-am întâlnit cu celebrități. De fapt, mi se pare că bărbații actori sunt poate, nu știu, dificili sau nesiguri. Cred că poate mă feresc de asta”, a spus actrița.

Filmul „The Survivor” se bazează pe povestea adevărată a lui Harry Haft, un boxer care a fost nevoit să se lupte cu alți prizonieri la Auschwitz pentru a supraviețui. În cele din urmă, s-a stabilit în America, unde a acceptat lupte de profil înalt împotriva unor boxeri precum Rocky Marciano, în speranța de a-și regăsi prima dragoste. Ben Foster, care îl interpretează pe Haft, a participat luni la proiecția specială de la Templul Emanu-El din New York, alături de soția sa, Laura Prepon, regizorul Barry Levinson și de coprotagoniștii John Leguizamo și Danny DeVito.

Citește și:
Selena Gomez a dat răspunsul perfect celor care îi critică înfățișarea: „Nu-mi pasă de greutatea mea'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people