Brad Pitt, din nou îndrăgostit? Cine este cântăreața celebră cu care se zvonește că ar avea o relație

Potrivit The Sun, Brad Pitt și cântăreața suedeză Lykke Li ar forma un cuplu încă de la jumătatea anului trecut.

Brad Pitt, din nou îndrăgostit? Cine este cântăreața celebră cu care se zvonește că ar avea o relație

Potrivit publicației The Sun, Brad Pitt ar avea o nouă iubită. Este vorba de cântăreața de origine suedeză Lykke Li, cunoscută în lumea întreaga pentru melodia I Follow Rivers.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lykke Li (@lykkeli)

Se pare că cei formează un cuplu încă de la jumătatea anului trecut, însă până acum au reușit să își țină relația ascunsă de ochii presei. Cântăreața în vârstă de 35 de ani locuiește la doar câteva minute de casa actorului, lucru care le-a permis celor doi să nu atragă atenția paparazzilor.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lykke Li (@lykkeli)

„Brad și Lykke au putut să își țină relația secretă atât de ușor pentru că sunt vecini”, a declarat o sursă pentru The Sun.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lykke Li (@lykkeli)

Momentan, Brad Pitt încă se judecă cu Angelina Jolie pentru custodia celor 5 copii minori pe care îi au împreună.

Recent, actrița l-a acuzat pe fostul său soț că s-a folosit de celebritatea sa pentru a obține un tratament preferențial în procesul de custodie.

Se pare că avocații lui Brad Pitt au depus în luna septembrie a anului trecut o cerere ce avea ca scop revocarea unei decizii luate de către judecător. Așa cum era de așteptat, echipa lui Jolie a răspuns, afirmând că Brad ar încerca să se folosească de notorietatea sa pentru a influența decizia Curții Supreme de Justiție, anunță Page Six.

„Acest tip de manevră, un efort de ultimă oră a unei persoane celebre implicate în proces și care caută un tratament special, nu este în concordanță cu resursele limitate ale Curții. Nu este nimic de văzut sau de revizuit. Nu există nicio problemă care să îndeplinească standardele riguroase ale Curții sau care să fie demnă de revizuire”, se arată în documentele obținute de Page Six.

Recent, judecătorul John Ouderkirk a fost descalificat din dosarul de custodie, anulându-se astfel o hotărâre anterioară care îi acorda lui Pitt, în vârstă de 57 de ani, mai mult timp cu cei cinci copii minori pe care îi are cu Angelina Jolie.

O sursă apropiată fostului cuplu a declarat atunci pentru Us Weekly că Angelina este „extrem de dezamăgită” de decizia judecătorului și că nu îl va ierta pe Brad pentru modul în care relația lor s-a degradat. „Nu îl va ierta niciodată. Ea susține că această luptă nu s-a încheiat și încă crede că dreptatea va triumfa.”

Citește și:
Kanye West, ipostaze tandre alături de noua lui iubită, Julia Fox

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people