Angelina Jolie îi face în ciudă lui Brad Pitt. Ce amintire valoroasă a vândut actrița

Actrița Angelina Jolie a renunțat la o proprietate pe care ea și Brad Pitt o dețineau în Franța.

Angelina Jolie îi face în ciudă lui Brad Pitt. Ce amintire valoroasă a vândut actrița

Spre marea dezamăgire a lui Brad Pitt, Angelina Jolie și-a vândut cota parte din podgoria și proprietatea Château Miraval, pe care cei doi o dețineau în Correns, în sudul Franței.

Angelina și-a acuzat vara asta fostul soț că a blocat vânzarea cramei, cunoscută pentru producția sa de vin rosé. Din documente obținute de HollywoodLife, a reieșit că Angelina a cerut eliminarea unui ordin de restricție temporară automată (ATRO), un ordin de rutină de care se pare că Pitt ținea cu dinții.

Avocații Angelinei au dat de înțeles că actrița era dornică să vândă cât mai repede podgoria și să scape de la a mai avea afaceri comune cu Pitt. Documentul preciza: „Petiționara nu ar trebui să fie ținută ostatică pe termen nedefinit în a fi partenera de afaceri a pârâtului în ceea ce privește activele imobiliare separate într-o instanță de familie care procedează la divizarea proprietății comune.”

Pe 23 septembrie, un judecător din Los Angeles a aprobat cererea Angelinei de a renunța la jumătatea ei de proprietate.

Crama franceză se estimează că valorează 164 de milioane de dolari. Actrița de 46 de ani și-a vândut cota de 50% grupului de vinuri Tenute del Mondo, potrivit unui raport din 6 octombrie din The Wall Street Journal. Prețul de vânzare nu a fost făcut public.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși acest capitol din saga despărțirii Brangelina pare să se fi încheiat, conflictul dintre cei doi continuă, centrat fiind pe lupta pentru custodia celor cinci copii minori Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox. Maddox, care este deja major, a depus mărturie la tribunal împotriva tatălui său.

În martie, Angelina Jolie a scos la licitație și unul dintre tablourile pe care Pitt i le-a făcut cadou. Este vorba despre Tower of Koutoubia Mosque, singurul tablou pe care Winston Churchill l-a pictat în timpul celui de-al doilea război mondial. Potrivit publicației New York Post, Brad Pitt a cumpărat tabloul în 2011 și ar fi plătit pentru opera de artă 2.95 de milioane de dolari.

Citește și:

Cum și-a sărbătorit Angelina Jolie ziua de naștere și ce surpriză i-au pregătit copiii ei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video