Maddox Jolie-Pitt a depus mărturie împotriva lui Brad Pitt în procesul cu Angelina Jolie

Maddox Jolie-Pitt, fiul cel mare al fostului cuplu Brad Pitt & Angelina Jolie, a depus mărturie la tribunal.

Maddox Jolie-Pitt a depus mărturie împotriva lui Brad Pitt în procesul cu Angelina Jolie

Maddox Jolie-Pitt, fiul cel mare al fostului cuplu Brad Pitt & Angelina Jolie, a depus mărturie la tribunal împotriva tatălui său, în lungul proces de custodie dintre cele două vedete.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiiilor și nu a fost deloc îngăduitor în ceea ce îl privește pe Brad Pitt”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Deja el nu mai folosește Pitt ca nume de familie în documentele care nu sunt legale și folosește numai Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a fi numai Jolie, însă Angelina nu este de acord cu acest lucru”.

În 2016 au apărut unele știri cu privire la un incident care a avut loc în Brad Pitt și Maddox în timpul unei deplasări cu avionul privat al familiei, incident care a avut lor în fața Angelinei Jolie și a celorlalți copii ai cuplului. Pitt a fost atunci investigat de autoritățile americane pentru presupus abuz asupra minorilor, însă a fost declarat nevinovat.

Pe 12 martie, Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, a depus în justiție noi documente din care reiese că atât ea, cât și copiii ei pot oferi dovezi și pot depune mărturie că Brad Pitt este vinovat de abuz domestic.

O sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate,” a spus acesta. „Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

O altă sursă Us Weekly a declarat, făcând referire la acest divorț a cărui soluționare nu pare să se întrevadă: „Brad și Angelina sunt la fel de responsabili pentru drama nesfârșită”.

Citește și:
Donald Trump își dorește ca Meghan Markle să candideze la președinția SUA

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video