Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că s-ar fi folosit de celebritatea sa pentru a obține un tratament preferențial în procesul de custodie.

Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt

Chiar dacă disputa dintre Angelina Jolie și Brad Pitt durează deja de mai bine de cinci ani, se pare că cei doi nu sunt încă pregătiți să ajungă la un numitor comun. Recent, actrița l-a acuzat pe fostul său soț că s-a folosit de celebritatea sa pentru a obține un tratament preferențial în procesul de custodie.

Se pare că avocații lui Brad Pitt au depus luni o cerere ce avea ca scop revocarea unei decizii luate de către judecător. Așa cum era de așteptat, echipa lui Jolie a răspuns, afirmând că Brad ar încerca să se folosească de notorietatea sa pentru a influența decizia Curții Supreme de Justiție, anunță Page Six.

„Acest tip de manevră, un efort de ultimă oră a unei persoane celebre implicate în proces și care caută un tratament special, nu este în concordanță cu resursele limitate ale Curții. Nu este nimic de văzut sau de revizuit. Nu există nicio problemă care să îndeplinească standardele riguroase ale Curții sau care să fie demnă de revizuire”, se arată în documentele obținute de Page Six.

Recent, judecătorul John Ouderkirk a fost descalificat din dosarul de custodie, anulându-se astfel o hotărâre anterioară care îi acorda lui Pitt, în vârstă de 57 de ani, mai mult timp cu cei cinci copii minori pe care îi are cu Angelina Jolie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O sursă apropiată fostului cuplu a declarat atunci pentru Us Weekly că Angelina este „extrem de dezamăgită” de decizia judecătorului și că nu îl va ierta pe Brad pentru modul în care relația lor s-a degradat. „Nu îl va ierta niciodată. Ea susține că această luptă nu s-a încheiat și încă crede că dreptatea va trumfa.”

Petiția lui Pitt susține că descalificarea recentă a lui Ouderkirk, imediat după ce-i acordase custodie comună, „a modificat efectiv sistemul de judecată temporară autorizat constituțional în California.”

Echipa lui Jolie, pe de altă parte, a susținut că Ouderkirk, care exercitase funcția de judecător privat al cuplului, ar putea fi părtinitor în hotărârile sale, considerând că nu a dezvăluit ce alte cazuri i-au mai fost încredințate spre supraveghere de către avocații lui Pitt.

Potrivit Curții de Apel, Ouderkirk avea cazuri suplimentare pe care fusese angajat să le evalueze și pe care nu le-a dezvăluit avocaților lui Jolie. Acest fapt, au spus reprezentanții curții, „ar putea determina o persoană obiectivă, conștientă de toate faptele” să se îndoiască de imparțialitatea lui Ouderkirk.

Echipa lui Pitt susține, în schimb, că Jolie știa de ani de zile de legăturile profesionale existente între avocații fostului ei soț și judecătorul american, dar că a ales până acum ca să se opună.

Citește și:
A confirmat-o chiar el: Kanye West a înșelat-o pe Kim Kardashian

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video