Johnny Depp are la mână dovezi că articolul lui Amber Heard nu a fost scris de ea

Johnny Depp îi poate da în judecată pe adevărații autori ai editorialului semnat în 2018 de Amber Heard, care îl caracteriza drept un abuzator.

Johnny Depp are la mână dovezi că articolul lui Amber Heard nu a fost scris de ea

Johnny Depp are toate armele să acuze American Civil Liberties Union (ACLU) de defăimare, după ce noi dovezi arată că cineva din personalul organizației a scris materialul exploziv despre violența domestică pe care l-a semnat fosta lui soție, Amber Heard, acum trei ani.

Potrivit Daily Mail, Heard, în vârstă de 35 de ani, a avut un aport minim în redactarea articolului publicat în Washington Post în decembrie 2018. Acesta a fost scris, se pare, de o colaboratoare ACLU, cu ocazia numirii actriței ca ambasadoare a drepturilor femeilor, la finalul acelui an. „Această nouă serie de e-mailuri dovedește în cele din urmă unul dintre lucrurile pe care ACLU a luptat ani de ani de zile să-l ascundă: ei au scris falsul editorial pentru Amber Heard și au conspirat cu domnișoara Heard de la bun început”, a declarat pentru DailyMail avocatul lui Depp, Adam Waldman.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aparent, redactarea eseului a căzut în sarcina jurnalistei Robin Shulman, care, după un interviu telefonic în care Heard i-a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut, i-a trimis acesteia un prim draft pe 29 noiembrie. „A fost o plăcere imensă să vorbesc cu tine. Am încercat să-ți captez focul și furia și analiza cu adevărat interesantă, și să le dau forma unui editorial,” i-a scris Shulman lui Heard.

Actrița i-a răspuns o săptămână mai târziu: „Toată lumea a fost foarte impresionată. Mulțumesc că mi-ai găsit vocea.”

După câteva revizuiri făcute de aceasta și mai multe avertismente ale avocatului ei privind referiri mult prea evidente la căsnicia cu Depp, Heard a dat undă verde publicării. Urmările sunt binecunoscute deja: Depp a dat în judecată ziarul trei luni mai târziu, spunând că materialul face referiri clare la căsnicia lor eșuată și că i-a afectat reputația și l-a făcut să piardă rolul Căpitanului Jack Sparrow. Mai multe decizii judecătorești au confirmat deja că Depp și-a bătut soția în mai multe rânduri și a făcut-o să se teamă pentru viața ei, dar actorul continuă să susțină că este nevinovat.

Citește și:
Amber Heard îl descrie pe Johnny Depp ca fiind un monstru, mai ales când consumă alcool

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video