8 cupluri perfecte din filme, de care fanii își vor aminti întotdeauna cu plăcere

Aceste perechi de actori au o chimie atât de bună în filme, încât ai putea crede că formează un cuplu și în viața reală.

Există filme în care chimie dintre actori este atât de bună încât ai putea crede că aceștia formează un cuplu chiar și în realitate. Desigur, poate actorii din „50 Shades Of Grey” nu se află pe această listă, însă de-a lungul anilor există câteva cupluri celebre care s-au remarcat.

Brad Pitt și Angelina Jolie (Mr. and Mrs. Smith)

Brad Pitt și Angelina Jolie au format un cuplu și în viața reală, după ce au jucat împreună în acest film. Chimia dintre ei este evidentă, însă din păcate relația lor nu a rezistat și în realitate. Mr. & Mrs. Smith sunt introduși în film ca un cuplu plictisitor, dar în scurt timp află că, fiind asasini secreți, au misiunea de a se elimina unul pe celălalt.

Christian Bale și Amy Adams (American Hustle)

Sydney (Amy Adams) rămâne alături de partenerul ei, Irving (Christian Bale) în ciuda tuturor provocărilor, iar datorită chimiei dintre ei, vei urmări cu atenție întreaga lor interacțiune. Filmul spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care, alături de partenera sa, este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite. DiMaso, agentul FBI, îi împinge pe cei doi în sferele puterii și ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase.

Dev Patel și Freida Pinto (Slumdog Millionaire)

Dev Patel și Freida Pinto s-au înțeles atât de bine în timpul filmărilor, încât cei doi chiar au format un cuplu și în viața reală. Ei i-au interpretat pe Jamal și Latika s-au întâlnit în copilărie, dar au fost despărțiți de numeroasele circumstanțe nefericite apărute în viață. Jamal a devenit concurent la emisiunea „Cine vrea să fie milionar” (versiunea din India) pentru a-i atrage atenția lui Latika. Cei doi s-au reîntâlnit și și-au început relația.

Dev Patel și Freida Pinto și-au încheiat relația de șapte ani în 2014. În ciuda zvonurilor conform cărora Dev și Freida ar fi fost împreună doar pentru publicitate, pentru promovarea filmului „Slumdog Millionaire”, au format un cuplu timp de șapte ani. Cei doi și-au păstrat relația departe de ochii publicului, acest lucru fiind valabil și după despărțire, când amândoi au refuzat să vorbească despre relația pe care au avut-o.

Emma Stone și Ryan Gosling (Crazy, Stupid, Love)

Emma Stone și Ryan Gosling ne-au cucerit de la primul film în care au jucat împreună și demonstrează că formează un cuplu perfect pe ecrane. Cu siguranță Emma Stone și Ryan Gosling au jucat într-unele dintre cele mai frumoase comedii romantice, Crazy, Stupid, Love, în anul 2010. Un alt film în care ei au mai jucat împreună este și La La Land, o peliculă care spune povestea de dragoste dintre Mia și Sebastian, care împart aceeași pasiune, și anume muzica.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet (Titanic)

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet ne-au atras atenția în Titanic, iar scena pasională din mașină este cu siguranță memorabilă. A mai existat o poveste de dragoste cu final nefericit care să fie atât de captivantă, de fermecătoare? Rose, o fată din înalta societate, și Jack, orfanul, trăiesc o poveste incredibilă pe vaporul Titanic, idilă care a fermecat inimile tuturor celor care cred că dragostea poate să învingă totul.

Natalie Portman și Jude Law (Closer)

Un film diferit, dramatic, cu relații care se complică într-un mod neașteptat. Desigur, scena despărțirii dintre Alice și Dan este cea care ne face să spunem că cei doi au format un cuplu perfect în film.
Mike Nichols era un expert al relațiilor romantice, așa că nu e de mirare că filmul său din 2004, Closer, cu Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman și Clive Owen a portretizat o încrengătură de relații amoroase de coșmar, cu finețea unui psiholog. Pelicula spune povestea a două cupluri care ajung să se cunoască și ale căror vieți devin extrem de legate unele de celelalte, în cele mai nefericite moduri cu putință.

Patrick Swayze și Jennifer Grey (Dirty Dancing)

Deși Patrick și Jennifer nu s-au înțeles foarte bine în timpul filmărilor, acest lucru nu s-a văzut deloc în film, iar cei doi au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe ecrane. Dirty Dancing este un film iconic, dar suntem convinse că știi asta mult mai bine decât noi.

Perechea Johnny-Baby din fascinantul Dirty Dancing sigur ne-a cucerit pe toți, însă în realitate, actorii nu aveau o relație prea grozavă. În autobiografia sa, actorul a dezvăluit de ce nu s-a înțeles cu partenera sa de dans și în culise: „Am avut ceva neînțelegeri când eram obosiți sau după o zi lungă de filmări”, a scris el. „Era destul de sensibilă, uneori izbucnea în lacrimi dacă o critica cineva. Alteori, avea niște stări ciudate, eram forțați să refacem scenele la nesfârșit fiindcă începea mereu să râdă”.

Adèle Exarchopoulos și Léa Seydoux (Blue Is the Warmest Color)

Emoțiile sunt atât de naturale și reflectă perfect sentimentele pe care oricine le simte când se îndrăgostește pentru prima dată. Viața unei tinere în vârstă de 15 de ani se schimbă atunci când o întâlnește pe Emma. Chiar dacă până la acea vârstă ea era interesată doar de băieți, întâlnirea dintre ea și Emma o face să privească astfel lucrurile. Filmul Blue Is The Warmest Color ne arată că iubirea nu ține cont de prejudecățile impuse de societate, iar importante sunt sentimentele dintre persoane.

Citește și:
10 dintre cele mai bune interpretări din filme biografice despre muzicieni

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle