Gestul cu care Brad Pitt a impresionat-o pe Angelina Jolie. Ce a făcut actorul de ziua de naștere a gemenilor săi

Knox și Vivienne și-au sărbătorit ziua de naștere la Roma, acolo unde Angelina Jolie filmează noua sa peliculă.

Gestul cu care Brad Pitt a impresionat-o pe Angelina Jolie. Ce a făcut actorul de ziua de naștere a gemenilor săi

Knox și Vivienne, gemenii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie, au împlinit ieri 14 ani. Cu această ocazie, actorul în vârstă de 58 de ani a zburat la Roma, acolo unde cei doi adolescenți se află alături de mama lor. Potrivit unei surse apropiate, Jolie a fost încântată de decizia lui Pitt de a veni în Europa și de a sărbători așa cum se cuvine ziua de naștere a gemenilor.

Brad Pitt fotografiat sosind la Roma

Angelina are un program încărcat la filmări, așa că este ușurată că Brad a putut veni la Roma pentru a vedea copiii și a fi acolo pentru ziua de naștere a lui Knox și a lui Vivienne. Înseamnă mult pentru ea că a făcut această călătorie”, a declarat sursa pentru HollywoodLife.

„Întotdeauna se dă peste cap pentru a se asigura că copiii petrec timp cu tatăl lor, mai ales la ocazii speciale, cum ar fi zilele de naștere și sărbătorile”, a mai adăugat sursa. „Faptul că Brad a făcut un pas înainte și a călătorit (la Roma) i-a luat o greutate uriașă de pe umeri. Efortul lui nu a trecut neobservat.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate astea, relația dintre cei doi nu merge grozav, Brad Pitt acuzând-o pe Angelina Jolie că ar fi distrus în mod intenționat reputația unei afaceri pe care au deținut-o împreună. Afacerea este Château Miraval, iar cei doi foști soți s-au implicat încă din 2008, atunci când au cumpărat proprietatea aflată în sudul Franței, care constă într-un chateau și o podgorie care produce vin rose. Cuplul s-a căsătorit în 2014 la același Château Miraval, loc în care au și petrecut mai multe vacanțe alături de copiii lor.

Acum, Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că a „căutat în mod intenționat să dăuneze” afacerii, prin vânzarea părții sale din afacerea cu vinuri. Pitt susține și că între el și fosta sa soție ar fi existat un acord conform căruia nici unul dintre ei nu ar fi putut să își vândă partea fără ca celălalt să își exprime consimțământul.

Echipa lui Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie, arată documentele care au fost depuse la Los Angeles County Superior Court și obținute de publicația People, că nu a contribuit cu nimic la succesul afacerii, ba mai mult, că a dăunat acesteia. Conform documentelor, Miraval a devenit pentru Brad Pitt un proiect prioritar, și interesul actorului în vârstă de 58 de ani în afacere ar fi transformat-o într-o „afacere globală de milioane de dolari și una dintre cele mai apreciate producătoare de vinuri rose din lume”.

Citește și:
David Beckham, detalii tulburătoare despre momentul când fiica lui era să fie luată de la școală de o femeie care îi hărțuiește familia

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video