David Beckham, detalii tulburătoare despre momentul când fiica lui era să fie luată de la școală de o femeie care îi hărțuiește familia

David Beckham a povestit despre episodul terifiant când fiica lui Harper era să fie luată de la școală de un hărțuitor.

David Beckham, detalii tulburătoare despre momentul când fiica lui era să fie luată de la școală de o femeie care îi hărțuiește familia

David Beckham s-a simțit „neajutorat” după ce o femeie care îi hărțuiește a încercat să o ia pe fiica sa, Harper, de la școală. Fotbalistul a declarat în fața instanței că s-a temut pentru siguranța familiei sale după ce femeia, în vârstă de 58 de ani, a trimis scrisori „amenințătoare” și a apărut la casele lor.

David Beckham, îngrijorat pentru siguranța fiicei sale

David Beckham a povestit despre agonia sa de a se simți „neajutorat” în fața unui hărțuitor care a făcut-o pe fiica sa Harper să fie speriată să iasă din casă, după ce fanul obsedat a încercat să o ia de la școală. Sharon Bell, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzată că l-a hărțuit cu o serie de scrisori pe fostul mijlocaș de la Manchester United, după ce a încercat să-l contacteze în 2016. Femeia credea în mod eronat că are o relație cu Beckham, 47 de ani, și că el și Victoria au conspirat împotriva sa.

În cel mai înspăimântător incident, Bell a apărut la școala pregătitoare a fiicei de 11 ani a soților Beckham, pe 18 noiembrie, afirmând că este mama lui Harper și a venit să o ia acasă. Victoria a fost și ea acolo și a văzut-o pe hărțuitoare, în timp ce poliția a sosit și a luat-o de acolo.

„M-am simțit neajutorat”

Judecătorul districtual Michael Snow a decis că femeia reprezenta un risc pentru Harper, Brooklyn, Romeo și Cruz, deoarece era „obsedată de familie”. Într-o declarație citită la Westminster Magistrates Court, David a declarat:

„Am simțit că limbajul scrisorilor se intensifica și devenea mai emoțional și mai amenințător pentru mine și familia mea și acest lucru m-a îngrijorat. A apărut fără niciun avertisment, făcând amenințarea mai țintită și mai intimidantă. M-am simțit neajutorat și furios că nu puteam face nimic.

De asemenea, Victoria Beckham și-a exprimat îngrijorarea în ceea ce privește siguranța copiilor săi. Familia Beckham a fost de-a lungul timpului în centrul atenției, iar astfel de incidente tulburătoare se pot repeta.

„Din cauza volumului de atenție pe care îl primim de la fani, suntem rareori informați despre natura comunicărilor din partea lor. Am încercat să o protejez și sunt îngrijorată pentru siguranța ei. Sunt foarte îngrijorată și neliniștită cu privire la faptul că Harper merge în parc sau este dusă în excursii școlare.”, a spus fosta membră a trupei Spice Girls.

Citește și:
Decizia radicală luată de CRBL după participarea la Survivor România: „Am făcut ședință de familie'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people