Decizia radicală luată de CRBL după participarea la Survivor România: „Am făcut ședință de familie”

CRBL a participat la emisiunea Survivor România 2022, dar a fost eliminat din motive medicale.

Decizia radicală luată de CRBL după participarea la Survivor România: "Am făcut ședință de familie"

CRBL a participat la emisiunea Survivor România 2022, dar a fost eliminat pe parcursul competiției din motive medicale. La scurt timp de la revenirea alături de familie, artistul declara că, împreună cu soția și fiica lui, ia în considerare revenirea în România, ei locuind de aproape 2 ani în Spania.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a dezvăluit că, după discuții cu familia, a decis că este momentul să revină în România, mai ales că are în desfășurare câteva proiecte profesionale.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat”, a declarat CRBL în cadrul emisiunii.

CRBL a povestit că fiica lui, Alessia, în vârstă de 12 ani, a dat deja probe la o școală pentru a vedea nivelul de pregătire, iar soția lui ia în considerare ideea de a-și deschide o școală de dans.

„Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a spus CRBL despre fiica lui.

Mărturisirea făcută de CRBL, după 14 ani de căsnicie cu soția lui

Eduard Mihail Andreianu sau CRBL, așa cum este cunoscut publicului larg, și partenera lui de viață s-au cunoscut în 2007 în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV, acolo unde artistul era concurent, iar Elena era în postura de coregrafă.

CRBL și Elena s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fată, pe nume Alesia. Într-un interviu pentru VIVA!, fostul concurent de la Survivor a făcut mărturisiri despre relația cu soția lui, despre care spune că l-a înțeles și l-a sprijinit în toate lucrurile pe care le-a realizat până acum. 

„Noi doi suntem la extreme, plus cu minus, dar ne completăm reciproc perfect. Este o persoană cu caracter, o campioană de dans sportiv fără copilărie, dar cu ambiția de a deveni cea mai bună. Este o eroină pentru mine, ținând cont că este mult mai matură decât multe fete, indiferent de vârstă. O iubesc foarte tare și îi mulțumesc că m-a înțeles și că m-a susținut în tot ce am realizat până acum. Uitându-ne la Alesia, suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul.”

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața sentimentală. Ce spune artista despre căsătorie: „Îmi trăiesc iubirea departe'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people