Ce relații sunt acum între CRBL, Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu: „Le datorez foarte mult”

CRBL a dezvăluit într-un interviu recent în ce relații a rămas cu Smiley și Marius Moga, după destrămarea trupei Simplu.

Ce relații sunt acum între CRBL, Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la destrămarea trupei Simplu: „Le datorez foarte mult”

În urmă cu ceva ani, trupa Simplu era pe buzele tuturor și toți știau să fredoneze măcar un hit lansat de artiștii din formație. Deși erau în cea mai bună perioadă a lor din punct de vedere profesional, membrii trupei s-au despărțit în urmă cu 11 ani și fiecare a mers pe un drum separat. Cu toate acestea, CRBL a dezvăluit în ce relații mai este acum cu Smiley și Marius Moga.

CRBL, detalii despre relația cu Smiley și Marius Moga după perioada Simplu

Într-un interviu acordat pentru Viva!, CRBL a vorbit deschis despre perioada când făcea parte din trupa Simplu. Artistul a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți, care se pricepea foarte bine și la dans și a cucerit publicul cu mișcările sale. Membrii trupei erau ca o adevărată familie și se înțelegeau foarte bine, însă la un moment dat, aceștia au făcut nefericitul anunț.

La aproximativ 11 ani de la destrămarea trupei, CRBL a dezvăluit în ce relații a rămas cu Smiley, dar și cu Marius Moga. Potrivit declarațiilor sale, multe realizări din carieră sunt datorate celor doi artiști cu care a lucrat. Ba mai mult, se pare că CRBL și Smiley au rămas la fel de buni prieteni și după atât de mult timp.

„Smiley este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar și cu Marius țin legătura și chiar lucrăm împreună la proiectul meu muzical. Am foarte mare respect pentru amândoi, deoarece le datorez foarte mult din punct de vedere moral. Am furat, cum s-ar spune, meserie de la ei. Am învățat foarte multe împreună și, cumva, chiar am scris istorie.”, a declarat CRBL pentru Viva!.

Artistul se aștepta la o decădere

Trupa Simplu a lansat 8 albume, iar sălile de concerte erau pline de fani. Deși se aflau într-o perioadă în care erau printre cei mai râvniți artiști de la noi, CRBL a recunoscut că s-a așteptat la o decădere. Cu toate acestea, cântărețul a mărturisit că nu și-a dorit niciodată perfecțiunea, ci să rămână constant.

„Într-adevăr, trupa Simplu a fost una dintre cele mai iubite trupe din România. Am făcut tot ce se putea: albume, discuri de aur, turnee, film, am apărut în cele mai tari reviste la vremea aceea, am cântat pe aceeași scenă cu George Michael, Black Eyed Peas, Macy Gray, Pussycat Dolls, Enrique Iglesias, Julio Iglesias etc. Am făcut tot, tot. Întotdeauna când ești în vârf nu mai există alt drum în afară de coborâre. Important este cât stai în vârf și cât cobori. Niciodată nu mi-a plăcut să fiu de 10 la școală, am vrut să fiu de 7-8, dar constant, chiar dacă ajungeam și la 4, dar aveam grijă să văd și nota 10.”, a mai spus artistul.

Citește și:
Andreea Bălan, declarații sincere despre problemele cu care se confruntă ca mamă singură

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people