Smiley, schimbare surprinzătoare de look. Artistul s-a tuns, iar părul l-a donat unei cauze umanitare

Smiley a luat prin surprindere pe toată lumea cu decizia de a-și schimba look-ul.

Smiley, schimbare surprinzătoare de look. Artistul s-a tuns, iar părul l-a donat unei cauze umanitare

Smiley a surprins, dar a și impresionat cu gestul său. Artistul s-a tuns, și-a schimbat complet look-ul, iar părul l-a donat unei cauze umanitare. 

În urmă cu câteva zile, Smiley îi anunța pe fanii lui de pe rețelele de socializare că a decis să se tundă. Artistul a ținut să precizeze faptul că părul îl va dona Fundației Renașterea cu scopul de a realiza peruci pentru pacienții oncologici. Cu ocazia asta, Smiley i-a îndemnat și pe urmăritorii lui să îi urmeze exemplul și să se alăture campaniei Fundației Renașterea. 

„18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele ăsta de aici, data de mâine, să rămână scris. Freză nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper 😅), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună!”, a scris Smiley pe Instagram. 

Fanii au fost nerăbdători să vadă schimbarea de look a artistului, iar după ce s-a tuns, Smiley a împărtășit cu fanii lui câteva imagini care au primit aprecieri. Cântărețul a renunțat la pletele sale și s-a tuns scurt. 

„Haterii vor spune că e Photoshop”, a glumit artistul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Așa cum era de așteptat, fanii i-au lăsat mai multe comentarii la fotografiile cu noul look. Aceștia l-au felicitat pe Smiley pentru gestul său de a-și dona părul și chiar au ținut să îi spună că îi stă mult mai bine așa, cu părul tuns scurt. 

„Îți stă mai bine așa!”, „Andrei de acum zece ani”, „Parcă ești alt om”, „O faptă frumoasă! Același lucru am făcut și eu”, „Bravo pentru gestul tău”, „Mult mai bine cu părul scurt”, „Excepțională freză și atitudine”, „Îți stă mult mai bine așa. Să-ți păstrezi această tunsoare pe viitor”, „Felicitări pentru fapta bună. Îți stă mult mai bine așa, cu părul tuns scurt”, sunt câteva dintre comentariile primite de Smiley pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Citește și:
Fostul Principe Nicolae și-a botezat băiețelul. Imagini de la eveniment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people