Anunțul neașteptat făcut de Loredana și Smiley pe rețelele de socializare: „Pregătim un moment foarte tare”

Loredana și Smiley au pregătit o surpriză de proporții pentru fanii lor.

Anunțul neașteptat făcut de Loredana și Smiley pe rețelele de socializare: "Pregătim un moment foarte tare"

Loredana și Smiley au pregătit o surpriză de proporții pentru fanii lor și au făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

Mâine, 10 iunie, jurata de la „X Factor” și prezentatorul emisiunii „Românii au talent” vor urca pe aceeași scenă cu ocazia unui concert eveniment pe care Loredana îl va susține cu ocazia împlinirii vârstei de 52 de ani, concert care are și o componentă caritabilă, sumele obținute din vânzarea biletelor urmând a fi donate.

Loredana Groza și Smiley și-au surprins fanii după ce au apărut împreună pe social media, filmarea cu cei doi având loc chiar la repetițiile pentru concertul caritabil.

„Nu am doar o zi, am și repetiții la ziua mea. Și nu cu oricine, ci cu Smiley… pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător concertul acesta este unul caritabil. Îți mulțumesc mult că vii să susții această cauză, mai ales că este vorba de Spitalul de Pediatrie din Pitești. Îți mulțumim și toți copiii îți mulțumesc deja și poate mergem într-o zi acolo, împreună”, a spus Loredana pe Instagram.

„Facem repetiție pentru ziua Loredanei. Cum e, mă, să ai ziua ta și să faci repetiție pentru ziua ta. Ne vedem pe 10 iunie”, a completat Smiley.

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Numeroase alte vedete i se vor alătura Loredanei pe scenă la concertul caritabil de mâine, printre care se numără: Connect-R, Oana Sîrbu, Cosmin Natanticu, Nadir și Cuza de la Noaptea Târziu.

Loredana a anunțat că va dona întreaga sumă strânsă din vânzarea biletelor către Asociația Medici pentru Români care se ocupă cu proiectul de reabilitare a etajului 6 al spitalului din Pitești, oraș de unde este originar Smiley.

Nu este prima dată când Loredana și Smiley vor urca pe aceeași scenă pentru a cânta împreună. Artistul a mai fost alături de Loredana la seria de concerte ADOR, spectacole memorabile pe care artista le-a susținut în 2017.

Citește și:
Maia, fiica lui Teo Trandafir, imagini inedite pe rețelele de socializare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people