Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza și experiența X Factor

Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, a făcut lumină în privința zvonurilor legate de posibila relație dintre el și Loredana Groza.

Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza și experiența X Factor

Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor România, a vorbit deschis despre experiența de la show-ul difuzat la Antena 1. Italianul a impresionat de la prima notă în audiții, iar de atunci fanii l-au susținut până în ultimul moment al competiției. Nick a făcut parte din echipa Loredanei Groza, care l-a ajutat să obțină premiul cel mare.

Într-un interviu recent, Nick a făcut lumină în cazul zvonurilor legate de o posibilă relație între el și Loredana Groza. Cu toate că i-a promis iubitei sale din Italia că o va cere de soție după finala X Factor, acesta a creat vâlvă în lumea mondenă de la noi.

Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza

În ceea ce privește relația amoroasă despre care s-a zvonit, Nick Casciaro a oferit o explicație în acest sens.

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o și sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră”, a spus Nick Casciaro.

Cu toate că X Factor s-a terminat de câteva luni, Nick a spus că și acum ține legătura cu artista. Ba mai mult, Loredana Groza îl ajută cu tot ce poate, oferindu-i cele mai bune sfaturi pentru cariera sa. De asemenea, artistul din Italia a mărturisit că are o relație foarte bună și cu familia cântăreței, care l-a primit cu brațele deschise.

„Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia Loredanei. Sunt fericit și recunoscător pentru această prietenie specială cu Loredana!”, a dezvăluit Nick Casciaro pentru „CaTine.”

Citește și:
Detalii inedite despre cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu: „Nu ne-am plăcut deloc'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people