Care este relația dintre Nick Casciaro și Loredana? Declarațiile artistei

Nick Casciaro a câștigat în 2021 concursul X Factor, sub atenta îndrumare a Loredanei, dar fanii au speculat că e mai mult între ei decât o simplă relație de mentorat.

Care este relația dintre Nick Casciaro și Loredana? Declarațiile artistei

Nick Casciaro, cântărețul italian în vârstă de 31 de ani care a câștigat anul trecut finala emisiunii-concurs de talente X Factor, cu ajutorul Loredanei Groza, a devenit și foarte apropiat de artista care l-a mentorat pe parcursul competiției, iar după obținerea trofeului a și petrecut timp cu ea la munte, într-un grup mai larg de prieteni.

Cei doi au cântat și s-au distrat împreună, împărtășind o serie de momente de tandrețe pe scenă, care au fost și filmate și redate de aceștia în mediul online, pe conturile lor de pe rețelele sociale, lucru care a alimentat o mulțime de speculații din partea fanilor și a presei, privind o posibilă relație sentimentală între Nick Casciaro și Loredana.

Zvonurile privind o presupusă relație cu Nick Casciaro au fost, însă, negate vehement de Loredana. Cântăreața și-a exprimat în continuare afecțiunea pentru concurentul ei, dar a ținut să spună că relația de pe scenă ține de personajele pe care artiștii și le asumă în mod normal în astfel de circumstanțe.

„Așa a fost să fie, toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat artista pentru Antena 1.

Și Nick Casciaro a reacționat la zvonurile din online.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a declarat cântărețul.

Citește și:
Dorian Popa, internat în spital. Care este motivul și cum se simte acum

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people