Delia a avut parte de invitați surpriză în culisele X Factor. Despre cine este vorba?

Delia a avut parte de invitați surpriză pe platourile de filmare X Factor. Cântăreața, care face parte din juriul emisiunii, a fost încântată de vizită!

Delia a avut parte de doi invitați surpriză în culisele emisiunii-concurs X Factor, în care face parte din juriu. Cântăreața se află în mijlocul filmărilor pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii, care va avea o dublă premieră, pe datele de 6 și 10 septembrie, de la ora 20:30, pe Antena 1. Noul sezon se anunță palpitant, cele două gazde, Răzvan și Dani, fiind decise să le ofere multe surprize atât telespectatorilor, cât și cântăreților care fac parte din juriu, Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

În acest context, Delia a avut parte de invitați surpriză la filmări: nimeni alții decât Jessie și Bogdănel, copiii surorii sale, Oana Matache, cunoscută în online-ul românesc drept Oana Cosânzeana. Este știut faptul că Delia petrece foarte mult timp cu aceștia și le prețuiește enorm compania, lucru care a și condus, de altfel, la nenumărate comentarii deplasate în online despre motivele pentru care cântăreața nu are copii la rândul său.

Jessie și Bogdănel, nepoțeii Deliei, au fost așadar invitați surpriză, musafiri pe platourile de filmare de la X Factor, motiv pentru Delia să se arate nespus de încântată de vizită, să se amuze cu cei mici și să le arate împrejurimile, la unul dintre locurile sale de muncă.

Delia este, totodată, și nașa celor doi mici invitați surpriză, cărora le-a făcut cunoștință cu colegii săi din juriu, spre deliciul copiilor. Cântăreața a vorbit în trecut despre cât o deranjează comentariile referitoare la decizia sa de a face sau nu copii. „Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: „Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul”. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, declara ea.

Citește și:
Carmen Grebenișan face declarații inedite despre cununia cu Alex Militaru

Foto: Instagram, Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people